Jag är inte så jävla speciell

T och jag var och tränade. Vi gick till det gym där jag var innan jag började på ett där alla är trevliga. Där jobbade en brud som inte verkar gilla mig. Hon känner mig inte och jag har inte en aning om vad hon heter. Jag vet bara att hon alltid vände ryggen åt mig när jag kom in. Det kan ju i och för sig vara så att hon är otroligt nöjd över sitt arsle och att hon ville visa upp det, men det känns ändå inte som den rätta förklaringen. Ibland när jag gick slet hon även upp telefonluren och låtsades prata bara för att slippa säga hej då. Det var lite tråkigt, men också ganska roande.

Jag visade min vän vilken tjej det var och hon konstaterade då:

-       Du behöver inte känna dig så jävla speciell, den där bruden är sur mot alla.

Det kändes skönt att inte vara speciell.

Kommentarer
Postat av: Kusin U

Jag tycker att du är speciell. Du är min kusin och har alltid gillat dig och dina upptåg sedan du var liten. Det är inte alla som blir inlåst i garderoben av farmor ;-)

2006-01-19 @ 11:07:11
Postat av: Klas

Jag tycker också att du är jävligt speciell Pernilla! Du har ju för 17 varit tillsammans med mig, och det är få förunnat det.

Postat av: Terrie

Förlåt! Det är klart att du är speciell Pernilla. Det var bara mitt sätt att säga att hon är jävligt otrevlig mot alla. I går gick hon genom gymet och såg rakt på mig och precis när jag skulle heja tittade hon bort...eller så är hon bara otrevlig mot dig och mig. Hon är ju en gammal elev här hos oss. Kanske fick dåliga betyg.

2006-01-19 @ 12:39:38
Postat av: Idris

Hej, du är verkligen sexig mmmmmmmmmmmmmmmmm

2006-01-19 @ 18:24:25
Postat av: Tiny

jag kollar på dig varje gång du kommer till gymet. Vet inte om du har samma känslor som jag har för dig. Du är min alldeles speciella gullunge. Var inte blyg, kom fram o hälsa nästa gång vi ses,jag lovar dig en riktig varm kram

Postat av: Larz Gustafsson

Jag tycker det känns skönt att vara speciell och unik.

2006-01-28 @ 13:56:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback