Matprat

Nu kan vi få fram sidor på nätet trots att de är bortplockade och vi har fått många tips på hur man kan spåra varifrån information kommer.
Vi lär oss en massa nya spännande saker hela tiden. Jag hade höga förväntningar på kursen och den är minst så bra som jag trott.

Halvitalienaren Carl har i kväll även lärt mig laga en mycket god pastarätt. Han verkade otroligt grym på det där och kom igång bra i köket så jag tyckte först att det var onödigt att störa, men han propsade på att jag skulle lära mig det hela. Samtidigt som han visade mig hur jag skulle göra stod han och förvällde någon grönsak som ska serveras till maten i morgon. Alla har nu höga förväntningar inför trerättersmåltiden.

Anders var också med och käkade pasta i kväll. Han är webbredaktör, men jobbar även som barista. På lunchen fick han abstinens och skulle absolut cykla ner till stan för att dricka gott kaffe. Det smakade utmärkt tyckte jag och gav kaffet en stark fyra i betyg, men Anders var inte nöjd. Han tyckte för det första att kaffet bara var värt en tvåa och dessutom tyckte han inte om att jag åt skummet med sked.

Trots att Anders och Carl mest pratar om mat hela tiden, så är det dem jag hänger med. Det räcker med att säga ordet musslor för att de båda ska skina upp och entusiastiskt börja prata om rätt efter rätt. Det är vackert och fascinerande att de kan bli så glada över så lite.

Kommentarer
Postat av: J

Mmm, musslor....





Kan du hålla kurs med mig sen då? Låter ju spännande ju ju.

2009-01-15 @ 13:19:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback