Tisdag

En kompis undrade vad jag gör om dagarna egentligen. Han undrade hur jag som inte jobbar vanliga arbetstider och inte heller gillar att gå på stan får dagarna att gå. Han sa att han vill hänga på mig som en ryggsäck i två veckor. Han är dock för musklig och tung för att jag ens skulle orka bära honom i en timme, men här kommer i alla fall dagen…

 

Jag vaknade samtidigt som tuppen för att gå en promenad med grannen. Efter det kördes jag runt och guidades bland vindkraftbygget i Järbo. Guiden fixade så att det var fritt fram att plåta alla och jag fick även se lite extra saker så som en stor kross och lite andra roliga maskiner. Sedan var det dags för alla byggarbetare att åka och äta på ett värdshus. De var särskilt imponerade över restaurangens fina porslin. Jag gav guiden 5+ av 5 möjliga för sin insats.

 

När jag skickat bilderna åkte jag till Vidéa som bland annat gör många snygga filmer. Nu har de flyttat till en ny fin lokal så jag var där på studiebesök och kaffe. Efter det åkte jag hem till Annelie och tittade på filmen The House Bunny. Den handlar om en tjej som måste flytta ut från Playboy Mansion och Hugh Hefner eftersom hon fyllt 27. ”27 is like 59 in bunnyyers” Det var i princip allt. Tyvärr glömde jag att gå till gymmet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback