The Hives konkurrerades ut av grisen

The Hives spelade på Skansen för två helger sedan. Många av mina vänner från Gävle var där. Dom messade att jag skulle komma. Jag och några arbetskamrater gick faktiskt dit, men Jimmy Wixtröm som körde orkade bara höra en halv låt sedan blev han otålig och ville kolla på isbjörnarna istället.
Vi gick iväg in i parken för att leta. En fet gris och två sälar såg vi i alla fall. Jimmy skulle klappa en av sälarna och stack in huvudet mellan stängslet. Precis samtidigt tittade sälen upp så dom hamnade ansikte mot ansikte. Jimmy blev skiträdd och skrek. Sedan hade vi tittat färdigt på djuren. Istället fick jag plåta Jimmy när han satt på en låtsasbjörn, låg på en låtsasbjörn, stod på en låtsasbjörn, satt på en låtsashäst, låg på en låtsashäst, stod på en låtsashäst och samma sak med en låtsastupp. Det tog lång tid innan Jimmy var färdigplåtad. Då hade The Hives slutat spela. Mina kompisar hade gått hem utan att jag fått säga hej och utan att jag fått lyssna på någon låt.
Förra lördagen tog jag igen det hela med att gå på konsert utan Jimmy. Jag var på Lars Winnerbäck.
- Vad spännande att se vad som händer efter dom tre första låtarna sa Hanna som också är fotograf.
(Det är ju oftast dom tre första låtarna man får plåta när man jobbar)
Det var riktigt roligt att gå privat på konsert. Att inte behöva bli utkörd efter några minuter utan lugnt få stå kvar hela konserten. Det ska jag göra flera gånger.

Kommentarer
Postat av: Qlas

Låtsasdjur är underskattade och The Hives är överskattade. Tycker det verkar som Jimmy har sina prios i ordning.

Postat av: Tess

Hivesaporna är unika! Skansen ska vara evigt tacksamma för sådant celebert besök. Och det missade både du och Jimmy... vojne vojne....

2006-08-17 @ 08:41:31
Postat av: Kusin U

Jag har varit och tittat på djur idag, närmare bestämt på 3 hundvalpar och på Alice. Vilka underbara valpar. Om Karin fått som hon velat så hade alla valparna följt med hem till Sandviken. men lugn, vi lämnade kvar alla hos Lillemor.

2006-08-17 @ 17:00:53
Postat av: Pernilla

Men ni är betrodda. Ni skulle gärna få ta med er en valp hem.

2006-08-17 @ 17:18:02
Postat av: Terrie

Synd att du missade the Hives. Det gjorde jag med. Jag var inte ens i stan.

2006-08-17 @ 22:14:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback