Hemma

Nu är jag tillbaka i Gävle och har precis skickat iväg ett mail till kattägarinnan. Där står det att den rosa blomman är död. Det är i och för sig väldigt onödig information för det ser hon naturligtvis själv. En ljusstake har även gått i kras. Det hände när jag var ute men jag hade inte mage att skylla på katterna så jag nöjde mig med att skriva att en av dina röda ljusstakar finns inte heller mer. Annars är det ju lätt att skylla på de små liven som inte kan prata. I dag när jag åkte hem hade jag fått en avskedspresent av kommunen, nämligen en p-bot.

 

Avslutningen blev ändå lite positiv för jag åkte och skrev ett prov som jag klarade. Men precis som förra gången kände jag ändå ingen riktig glädje när jag drog därifrån utan jag kände mig mest förbannad. Det på grund av att jag pluggar, pluggar och pluggar men frågorna som kommer handlar ändå inte om det som står i boken. Jag har tack och lov flyt när jag gissar.

 

På vägen hem ringde Brolin-kopian.

- Hej, har du saknat mig nu när jag inte ringt på två dagar?

- Ja, det har jag. Varför har du inte ringt?

- Jag har haft fullt upp.

- Med vad?

- Jag har spelat hockey, tittar på hockey och slappat på soffan.

Jag berättade att jag var förbannad. Först undrade han hur man ska göra för att få tillbaka den vanliga Pernilla, men sedan ändrade han sig.

- Förresten jag vet inte om jag vill ha tillbaka den vanliga Pernilla. Du är mycket roligare när du är förbannad.

Det var ju också en komplimang…

Sedan kan det hända att han ångrade sig igen för då frågade han om han skulle beställa massage till oss. Det är vad jag ser fram emot nu. Massage i helgen.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Välkommen hem! /Mac

2012-01-20 @ 19:21:10
Postat av: Pernilla

Tackar!

2012-01-21 @ 15:53:42
Postat av: hanna

Oj! Beklagar p-boten!

2012-01-21 @ 17:19:10
Postat av: Pernilla

Det är ingen fara Hanna. Jag kommer tillbaka i alla fall.

2012-01-22 @ 19:56:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback