Lata

Alice har kommit på det här med att åka vagn. Det är mycket uppskattat att åka runt i den och kolla vad som händer på byn. Winston får gå, Alice får åka. Rättvist och bra tycker Alice som är lite lat. Själv har jag gått och blivit blogg-lat, men jag kommer nog igång snart igen. 

 


Elisabeth

I nya numret av Allas har jag träffat Elisabeth som drabbades av en djup depression och ville inte leva längre. Men tack vare en bra terapeut och sin stora passion för heminredning kom hon tillbaka till livet igen. 

 


Stenar från Thailand

I dag blir det utställning här på bloggen. Jag lägger ut mina stenar från Thailand. Alla ser givetvis vad det föreställer men jag skriver ändå ut det. Uggla, fågel, dödskalle, hjärta och hjärta. 

 


Gefle-Kalmar 2-0

Gefles hemmapremiär såg jag från bästa VIP-plats bredvid C Mores kommentator. Med tv-ljudet i öronen och livespelet framför ögonen var allt toppen. En underbar vinst på det gjorde kvällen perfekt. Heja Gefle!

 


Denice

I nya numret av Året Runt har jag träffat svårt sjuka Denice som mobbades så mycket att hon hoppade av skolan. Denice har en skelettsjukdom som bara nio personer i världen har. Hon har ständigt ont. Sjukdomen och de fega mobbarna gör livet hårt. Tiden på skolan var ett helvete med ständiga trakasserier och mobbning. Stressen gjorde att sjukdomen blev värre och det ledde till att hon svimmade. Några tjejer sa då att hon skulle ligga kvar eftersom hon ändå bara fejkade. Glädjen i hennes liv är hästarna som får henne att orka gå upp ur sängen. Mobbningen har fortsatt trots att Denice inte längre går i skolan. När hon vann SM i häst-agility i somras skrev några att de hoppas att hon dör i sitt nästa anfall så de slipper se hennes hästtransport på någon mer tävling. Denice säger att hon inser att de här människorna mår väldigt dåligt och måste trycka ner andra för att höja sig själva. Själv förstår jag inte hur människor kan bli så där onda. Vilken ångest de kommer att få när de vaknar upp och inser hur jävliga de varit.