Bollnäs-Edsbyn 2-3


Min Stora Dag

Jag har tillsammans med en till volontär fått tre nya barn som ska få sina önskningar uppfyllda. De är väldigt blyga så vi har redan varit på hockey tillsammans för att lära känna varandra och i dag var andra gången vi var hem till dem för att hälsa på. Min Stora Dag hade skickat med oss biocheckar och popcorn- och läskbiljetter. De fick även välja en tidning var att prenumerera på och så fick de presentkort till ICA för att handla julmat. Deras önskan verkar vara att få shoppa kläder och skor eftersom de inte har så mycket. De vill även ha nya madrasser till sina sängar eftersom deras nuvarande är så hårda. Vi jobbar även på att få ge dem någon slags upplevelse så att det blir en extra fin och minnesvärd dag. Jag hoppas verkligen att vi får till det här på bästa möjliga vis så att barnen blir riktigt nöjda. Min Stora Dag gör verkligen skillnad och jag är glad att få hjälpa till.

 

 

Svenska Hjältar-galan

Det är roligt att göra jobb åt Aftonbladets Svenska Hjältar. Det gör jag ofta och gärna. I går var jag på galan i Stockholm. Det började med att alla skulle ställa sig upp för prinsessan Sofia. Jag antar att det var medan hon gick genom rummet för att sätta sig på en stol. Jag tar för givet att hon tyckte det kändes riktigt löjligt, men det var i alla fall en väldigt stämningsfull gala. (Den sänds på TV4 nu på fredag)

 

Själv är jag omgiven av flera hjältar jag med. För några dagar sedan då det snöat massor under natten pulsade jag iväg och ignorerade snön som fick ligga kvar bakom mig. Då kom en kille som bor några hus längre ner på gatan och plogade bort alltihopa med sin fyrhjuling. Dessutom har toaletten krånglat och en av mina vänner skickade då hit sin man som kom och rensade rören.

 

Det finns många fina hjältar. Här är en till. Hon heter Molly och alla kan gott resa sig upp när hon kommer in i rummet.