Ölandsutflykt

Öland är Sveriges näst största ö och dess minsta landskap. Öland är beläget i Östersjön öster om Småland från vilket det skiljs genom Kalmarsund. Ön är sedan 1972 förbunden med fastlandet genom Ölandsbron. Ön har cirka 13 600 kända fornlämningar. Södra Öland domineras av den stäppartade och trädlösa cirka tio kilometer breda slätten Stora Alvaret.
Det ni. Där var jag nyss. Nu ska vi dricka vin och äta pizza.

Åtrå

I Kalmar skiner solen. Himlen är blå. Det är roligt att gå på kurs. Jag borde få ihop bättre meningar än såhär efter denna dag kan tyckas. Många övningar blev det. I en övning skulle jag skriva om åtrå. Det fick mig att tänka på vad en anonym vän till mig berättat. Vi kan kalla honom Mats.

Mats var till apoteket och köpte glidmedel. Med sig hade han sin homosexuelle kompis. Mats tyckte inte att det var ett dugg pinsamt att handla tills den homosexuelle kompisen började småprata med tanten i kassan.
- Har ni fått in de där nya leksakerna som skulle komma? Du vet Mats vågade inte gå hit och handla själv, så jag fick följa med som moraliskt stöd.

Glidmedlet fungerade i alla fall rätt bra. Lite för bra. Efter drygt en månad var Mats tillbaka på apoteket.
Mats: Jag ska säga som det är, jag skulle vilja ha ett dagen efter-piller.
Expediten: Jaha, vilket djur är det för?
Mats: Människa.
Expediten: Jaha, då får du gå till apoteket där borta.
Tydligen hade han gått till veterinärens lucka.

Väl hemma började Mats fråga sin flickvän om vem som varit bäst i sängen av han och hennes ex. Hon ville inte svara på den frågan.
För några veckor sedan fikade jag med Mats när hans mobil pep till. Han fick ett sms av sin informativa flickvän.
”Bara så du vet, jag fejkade!”

Nu är kursdagen slut. Det blir inga flera meningar i dag, för nu ska vi cykla in till Kalmar och äta gott och dricka vin. Efter det åker vi kanske över till Öland.

Kalmar nästa

TT-Jimmy är en språkbegåvning. Han har lektioner i svenska med mig ibland och lär mig sammanskrivningar och särskrivningar och fan vet allt vad han tycker att jag ska veta.
Till och med när jag messar Jimmy har jag börjat tänka till.
Exempel:
Mess till en vän: Ok vi kan ses idag.
Samma mess till Jimmy: Okej vi kan ses i dag.
Nu ska jag förbättra mitt språk ytterligare.
Jag ska på en skrivkurs i Kalmar för fotografer.
- Det är som svenska för nybörjare, säger charmiga Jimmy.

800 kronor för en avsugning

Brolin-kopian blev lite förtjust i en tjej nyligen.
Det var ömsesidigt, för tjejen visade Brolin intresse tillbaka.
Brolin svävade genast iväg upp på ett litet rosa moln. Han blev i princip okontaktbar på grund av sitt lilla lyckorus. Det enda han pratade om var att han hoppades få ligga. Men redan dagen efter skingrades molnet och Brolin dunsade tillbaka ner på jorden igen.
Visst fick han ligga om han ville, men då skulle han betala för sig. Den blonda lilla skönhet han gick och drömde om hade nämligen ett litet extraknäck vid sidan av sina studier. En avsugning kostar tydligen 800 kronor och det var inte Brolin intresserad av att betala.

I stället återgick han till sitt andra intresse. Att ringa folk samtidigt som han gör stora spolningen.
I går var han hemma hos mig på fest. Han gick in på toaletten och var borta länge. Vi sänkte musiken för att höra vad han höll på med. Samtidigt som han verkade dra ut en hel rulle toapapper satt han och pratade. Det visade sig att han satt och busringde till den före detta GIF-spelaren Antou. Antou hade en bil ute på blocket och den ville Brolin köpa på en gång. Han spelade även in samtalet så när han var färdig på toaletten kom han ut och lät oss lyssna på vad han åstadkommit. Det blev varken någon bil eller någon tjej, men som Brolin själv säger. Vad gör dä då? Vad gör dä?

Snart kommer pengarna

Äntligen har det hänt. Jag har fakturerat. Min hjärna har tydligen svårt att tänka i flera steg. Pengar är ju skoj, men det är tråkigt att hålla på med papper och siffror så jag skjuter på det länge. En onödig utgift i form av till exempel en p-bot brukar utlösa ett fakturaryck, men nu har lapplisorna hållit fan på sig så därför var det tre månader sedan jag pysslade sist.

Nu ska jag vara duktig igen. Jag ska gå och träna med TT-Jimmy och som om det inte vore nog har jag även planer på att borsta ut mitt toviga hår. Lyckas jag med det också kommer jag att korka upp champagne i kväll. Annars får det bli vanliga drinkar och vin.

Ulf Lundells turnépremiär

Uffe ska lägga av som artist sa han i går. Så trevligt att jag hann se honom en sista gång då.
Han var grym på scenen. I alla fall på att sjunga men modellandet var tyvärr inte hans starka sida. Han blundade nästan hela tiden.
Vi fick plåta låt tre och därefter fick vi vänta i åtta låtar till bandet kom in och då vi fick plåta två låtar till. Det konstiga fotoupplägget var bra, för det innebar att vi fick se större delen av konserten.

Efter mina tre låtar gick jag ut och blev bjuden på kaffe och en god kladdig kaka i restaurangen - som jag för övrigt måste återvända till snart. Opus by Esperanto har ju princip en stjärna i Guide Michelin.
Efter fikastunden var personalen snäll och lät mig gå tillbaka in och titta färdigt på konserten. Det var en trevlig kväll i går. Att dessutom få lön för det hela gör ju inte saken sämre.

Meddelande från Brolin-kopian

Jag köpte min teve på netonnet och de lämnar ut mitt nummer till Radiotjänst!

Lyllos mig

I dag var det världsklass på mitt pressfika.
Medan alla andra smaskade ostsmörgås fick jag en med skagenröra, riktig krabba, räkor, gurka, tomat och salladsblad.
GIF-Lasse kan göra smörgåsar han.
Jag satte mig först i ett hörn för att inte avundsjukan skulle bli allt för stor, men det hela spred sig. Sasse kom nämligen förbi för att se vad jag fått. Gott var det ska ni veta. Särskilt gott eftersom det bara är jag som får. Inte ens GIF-Lasses son TT-Jimmy får smaka. Han får äta ost som alla andra.

Av vaktmästaren blir jag då inte särbehandlad. Han är konstant grinig.
- Jag har inte betalt för att jobba över.
- Ja, det vet jag, för det har jag hört några gånger.
- Det är alltid du som sitter kvar här inne.
- Det är för att jag är fotograf. Uppkopplingen är för dålig i det andra pressrummet. Jag kan inte skicka bilder därifrån.
- Säg det till gf.
- Vad då gf?
- G-I-F. Det är laget här.
- Jag förstår att du inte vill jobba över, du måste nog hem och sova.
- Det måste nog du med.
- Ha en trevlig kväll.
- Detsamma till dig damen.

12 timmars fest

I Gävle stänger krogarna redan klockan 02 på natten.

Mina vänner och jag brukar hinna vara ute en eller två timmar och sedan är det dags att gå hem. Det är illa. Det är för lite.

I dag var jag på en presskonferens som ger Gävle lite hopp. Eftersom krogarna inte får vara öppna längre än till 02 får man helt enkelt börja festa tidigare.

Å-Krogen i Gävle startar nu Rånock. Varje lördag kommer liveband rocka loss redan klockan två på eftermiddagen. Det tycker jag är ett bra initiativ och det skriver jag inte bara för att ägaren bjöd mig på en underbar kantarellrisotto.


Kväll på Arbetarbladet

TT-Jimmy, Brolin-kopian och jag lunchade i dag. Fast jag hoppade maten och tog bara en kaffe.

En bit in i måltiden släppte jag den fina nyheten att restaurangen blivit prickad på grund av äckel i köket. Grytorna var så fulla av mögel att bilderna inte ens sattes ut i tidningen.

Det var i och för sig länge sedan, men ändå.


Efter maten åkte Brolin till jobbet och jag tjatade med mig Jimmy på stan. Jag skulle köpa presenter till den underbara lilla pojken som gav mig ett halsband. Det tog lång tid att hitta det jag ville, men till slut lyckades jag och snart ska jag skicka paketet på posten.


Mode-Joanna och jag jobbade ihop i dag. Det är alltid roligt att plåta modebilder när man har snygga modeller och en jätteduktig stylist med sig. Både Joanna och jag blev nöjda med resultatet.


Den lilla killen med halsbandet borde komma i Aftonbladet i morgon.

Modereportaget med Joanna kommer i Arbetarbladet på fredag.


Kväll på Aftonbladet

Mina chefer var spydiga och jobbiga i dag. De var på mig eftersom jag inte visste hur jag skulle använda koordinaterna på min gps.
- Jävla chefjävel, sa jag till en av dem och det var tydligen känsligt, för då plötsligt fick jag två till chefer mot mig på köpet.

Senare på dagen kunde jag dra nytta av surisarna.
Jag åkte ut för att fotografera en brand. Poliserna hade spärrat av så att jag inte kunde se någonting.
- Jag har jättedryga chefer, som inte kommer att låta mig åka hem innan jag fått en bild, klagade jag till en polis.
Han skrattade och sa att han skulle se vad han kunde göra. Efter bara några minuter kom han och tog bort avspärrningarna så att jag fick mina bilder.

Pojken med ett guldhjärta

Jag är väldigt rörd. Jag har fotograferat en sjuk pojke.
Han ska kanske dö.
Reportern provade en ring som hon hittade på hans rum.
- Du kan få den, sa pojken.
Sedan skruvade han på sig och verkade bli lite orolig.
- Jag måste gå ut ett tag, sa han.
- Var ska du? frågade mamman.
- Jag vill inte säga, jag måste bara ut.
Efter ca 20 minuter var pojken tillbaka igen.
- Det ska vara rättvist. Här får du, sa han till mig.
Han hade varit till guldsmedsaffären och köpt ett underbart fint halsband.
Det hänger runt min hals nu och mitt hjärta är väldigt varmt.

Att tre ord kan säga så mycket

Brynäs-Färjestad 3-2. I och för sig efter sudden, men rätt lag vann i alla fall. Tack och lov.
Det är roligt att hockeyn är i gång igen. Roligt var även Brynässpelaren Jonathan Granströms svar på en fråga i matchprogrammet.
Kan du beskriva Brynäs med tre ord?
- Brynäs är en anrik storklubb. En förening där det finns mycket hockeykunnande och helt enkelt ett himla bra ställe att vara på, tycker jag.
Så bra att han trivs där då. Matematiker verkar ändå inte vara ett särskilt lönsamt yrke.

Musse = en dryg råtta

Musse Pigg var en riktig diva. Han skickade ner Robin Hood och grabbarna till folket. Själv stod han på en balkong och vinkade. Annelie och jag lackade ur på honom.
Vi hittade en väldigt rolig karusell i stället som gjorde loopen i mörker. Den åkte vi flera gånger. Efterersom Musse var för fin för att festa med oss i går tar vi igen det i dag. Nu ska vi handla vin.

Paris från ovan

Annelie och jag har kissat i Triumfbågen i dag. Sedan satt vi där uppe och solade och funderade på om vi ska strunta i Mona Lisa eller inte. Det var trevligt att se staden från ovan, så nu ska vi bara ta en drink och sedan åker vi upp i Eifeltornet. Där ska vi fundera vidare på Mona Lisa. I morgon är hon i alla fall bortprioriterad. Då ska vi supa med Musse Pigg.

Karusell i Paris

Till Paris, ska jag inte rida på en gris. Jag och Annelie flyger i stället för att hälsa på ledarskribent-Jenny.
Jenny och jag har inte riktigt samma intressen. Jag vill absolut gå på Disneyland och det vill absolut inte hon.
Annelie är gullig och har lovat att följa med mig dit. Lovat är lovat! Nu ska jag hämta upp henne.

Kväll på Arbetarbladet

Jag jobbar till kl 23 och försöker roa mig bäst jag kan.
Jag har gjort ett jobb hittills. Ica blev bombhotat så jag var där och fotograferade lite 112-folk. Ingenting smällde. Det kom inte ens någon teletubbies-liknande bombgubbe.

Eftersom det är fredag är det bulldag på tidningen. Jag har ätit fyra bullar. Det var gott just precis då, men nu känns det tämligen onödigt.

TT-Jimmy jobbar även som nattchef hos konkurrenttidningen. Eftersom tidningarna är grannar träffades vi mitt i gatan på neutral mark och tog en kaffepaus tillsammans. 
Jimmy berättade att han och hans tjej låg och sov i går klockan tre på natten när sängen plötsligt knakade till för att sedan braka ihop helt. Tänk så det kan gå när man sover.

Klockan 22 är det dags för ännu en kaffe mitt i gatan. Hoppas han har någonting nytt roligt att berätta för jag börjar få lite långtråkigt.
Till dess ska jag läsa lite tidningar. Klick och Fredag är vad jag vill ha nu, men dom är helt otippat borta. Mitt första ställe att leta på brukar vara inne hos ledarskribenten, men hon är i Paris så nu är tidningarna med största säkerhet nere på Sporten. Helt logiskt. Var skulle de annars vara? I fikarummet? Eller kanske på Nöje? Nä, Sporten och ledarskribenten behöver tydligen dessa tidningar mest av alla.

Fotolärare

Mattanterna skällde i skolmatsalen i dag. Inte på eleverna utan på mig och läraren Peter.
Vi försökte lura fram en extra tallrik ur tallriksmaskinen för att jag skulle få i mig lite mat mellan mina fotolektioner.
- Vi säger alltid åt eleverna att inte göra sådär, då ska väl inte ni göra det, sa mattanten.
- Nej det var dumt, sa Peter.
- Bara ni äter upp, svarade mattanten.
- Nej, det kommer hon inte heller att göra sa Peter och syftade på mig.

Efter maten fick jag läsa en elevpresentation från en elev. Han skrev:
Mina intressen är att vara med min flickvän och att runka.
Det låter som ett fint intresse det.

Nu ska jag ha en till fotolektion och sedan ska jag sno med mig min kompis man. Vi ska till travet och äta god mat, dricka gott och bli rika på hästar.

Missnöjd kund

Min kompis arbetar på ett börsnoterat företag inom finansbranschen. Hans ena kund har nu lämnat honom.
- Kunden var arg och tokskällde. När jag försökte svara så råkade jag staka mig lite och då vrålade kunden om jag skulle börja stamma också! Då svarade jag att jag får be om ursäkt, men jag har ett talfel som gör att jag stammar. Hoppas du har överseende med det. Sedan skrek kunden att han inte ska vara kund hos mig längre. Då svarade jag: Oj... vänta! jag måste genast ringa vd:n, detta kan få stor påverkan på vår börskurs om en så viktig kund som du lämnar oss.
- Senare frågade jag min chef vem som ska betala räkbåten med jobbet på fredag. Du själv svarade hon.

Lapplisorna jobbar på

I går fick jag en sightseeing i Lund. I Skåne är det fortfarande sommar. Folk badar än. September ut kommer det att badas där. Vattnet var varmt och solen sken.
Nu är jag tillbaka i Gävle. Här regnar det och solen är väl kvar nere i Skåne.

Trots att det mesta var bra där nere så berättade läkaren om en dålig sak. Lapplisorna är inte normalsviniga utan de är över alla gränser sviniga i Skåne.
Det byggs om på sjukhuset så det står lyftkranar på parkeringarna. De sjuka stackars människorna som inte orkar gå långt parkerar därför fel och lapplisorna spatserar direkt fram till bilarna och smäller på en lapp.

Här i Gävle har Brolin-kopian också fått en p-bot. Sin alldeles första p-bot. Nu är den betald. Han delade upp betalningen lite:
- För att röra till det extra för Carpark har jag betalat böterna i sju olika betalningar med olika belopp och avrundningar. Varje betalning som inte stämmer överens med inbetalningskortet hamnar på en fellista som manuellt måste rättas. Därför kommer deras hanteringskostnader överstiga de intäkter de får in på bötesbeloppet som jag betalar. Jag njuter! Synd att de inte hade ett PG. Då hade jag passat på att göra en utlandsbetalning.

2008-09-03 Betalning BG 202-7001 CARPARK AB 31,36
2008-09-03 Betalning BG 202-7001 CARPARK AB 64,91
2008-09-02 Betalning BG 202-7001 CARPARK AB 48,84
2008-09-02 Betalning BG 202-7001 CARPARK AB 12,15
2008-09-02 Betalning BG 202-7001 CARPARK AB 96,24
2008-09-02 Betalning BG 202-7001 CARPARK AB 27,62
2008-09-02 Bg BET 202-7001 43,53

Brolin-kopian har betalat in en krona för mycket. Han funderar nu på om han ska skriva och be att få tillbaka den.

Rejv = Roligt

Det var en trevlig tillställning det där med rejv. Jag dansade i flera timmar.

När jag väl tog en liten paus, råkade jag stå i vägen så att en kille snubblade. Han reste sig upp, log och klappade mig på kinden.

Folk var glada, vänliga och ödmjuka.

Det ska jag också bli.

Fast jag ska inte bara bli ödmjuk, jag ska bli ödmjukast.


Zlatan är helig här

Hej då Stockholm, hej då Göteborg. Hej Malmö.

Att jag inte förstått hur bra Malmö är förrän nu...

Det är ju helt fantastiskt här nere i södra Sverige.

På min senaste Malmö-tripp hann jag inte uppfatta hur bra staden faktiskt är. Den gången skulle jag göra Sverige på en dag.

Jag och reportern badade i Sundet tidigt på morgonen, sedan flög vi vidare till Stockholm där vi gick på Skansen och klappade en ko. Efter det flög vi till Kiruna och tog där en hyrbil till Abisko. På ett berg badade vi igen, fast i snö denna gång. Sedan flög vi tillbaka till Malmö och drack cider på Lilla torg.

 

I går satt jag åter på Lilla torg, men då drack jag rödvin och lyssnade på när läkaren berättade om Malmös vikigaste regel:

- I Malmö gillar man sport och sporten framför allt är fotboll och fotboll här är lika med Zlatan. Du kan göra vad du vill i Malmö, men prata inte skit om Zlatan.

Jag berättade det för reporter-Daniel som ockå bor här.

- Jag har hört att man får göra allt utom att prata skit om Zlatan.

- Ja vadå? Varför skulle du prata skit om honom?

 

Det är lugnt, jag pratar inte skit. Jag har fullt upp med annat. I går shoppade jag först lite och tittade in staden, sedan blev jag runtkörd i bil och käkade glass i Västra hamnen. Därefter åt vi gott på en uteservering. Läkaren skryter om att uteserveringarna här har öppet 9 månader om året. Efter maten blev det drinkar, men i går ville läkaren ta det lite lugnt, så vi gick på svartklubb.

- Vi kan väl gå hem i tid, kanske vid klockan tre, så att vi orkar upp i morgon.

- I Gävle stänger i och för sig krogarna klockan två, så med mina mått mätt är det inte så lugnt. Orkar du festa två dagar i rad då?

- Vad menar du? Finns det någon som inte orkar det? undrade läkaren.

I kväll blir det rejv i Köpenhamn. Det håller på från klockan 22-07. Tur att vi bara var ute till fyra i går då. Tur att vi tog det lugnt.


Varslad och glad

- Jag har blivit varslad, sa Lisa till mig när jag var hemma hos henne på fika.
- Nej vad tråkigt, svarade jag.
- Tråkigt? Jag köpte hem bubbel. Du vet att jag aldrig gillade stekarna jag arbetade med. Det känns väldigt bra att inte behöva komma tillbaka dit efter mammaledigheten.
- Hur gammal är din lilla gullunge då?
- Han fyller ett halvår om några dagar.
- Ska ni ha ett stort kalas?
- Vi ska bada i våra egna spyor. Vi ska fira ordentligt och bli riktigt jävla fulla.
- Det låter som ett trevligt kalas.
- Ja, men man blir trött av att ha barn. Jag får aldrig sova mer än tre timmar, så jag orkar nästan inte ha sex.
- Jag kan ta ut honom om du vill.
- Ja, gärna. Eller du behöver inte gå ut, ställ dig i rummet bredvid. Det tar bara några minuter.
- Det låter roligt att ha barn du.
- Jag älskar honom. Han är mitt allt.

Fotograf-Britt sitter och surar

Fotograf-Britt är vansinnig för någon har skvallrat till mig om mig.

Britt har nämligen gång på gång tagit fel på person och glatt ropat att Pernilla är på tidningen. Tjejen hon blandat ihop mig med är 17 år.

Sedan visade det sig att flera andra på tidningen också trodde att den 17-åriga tjejen var jag.

Britt gick runt till alla och sa att dom absolut inte fick berätta detta för mig, men nu har det kommit ut.

Britt sitter nu och är skitsur och min dag är alltså räddad. Nice.


Nyss skickade Britt ett mail till chefen:

"Nu är Pernilla fullkomligt odräglig för hon har fått veta att hon ser ut som en 17-åring. Kom genast och gör bot på ett eller annat sätt annars kommer jag att få höra det här hela dagen".


Chefen svarade:

Jag svär mig fri. Jag skulle aldrig underblåsa Pernillas vanföreställning. (Fast hon ser ut som en 17-åring.)


Britts kommentar till det:
- Men hur beroende är inte dom av dig då? Dom behöver ju någon som kommer in och jobbar.


Hundvakt

Facebookade med Annelie:

Jag: Jag är hos mamma nu. Hon har klippt gräset och då är hon alltid lite sur. Nu tycker hon att jag är bortskämd. Jobbigt när hon får för sig det.

Annelie: Det är alltid jobbigt när ens föräldrar får för sig sånt. Men det är tur de älskar oss trots att de har rätt. :)

Sedan chattade jag med min läkarpolare som vill att jag ska komma till Köpenhamn på rejv nu på fredag.

Jag: Jag ska ringa min bror och fråga om han kan komma hit och passa hundarna. Jag ska nämligen till Paris helgen efter och mamma tycker att jag är bortskämd.

Läkaren: Så FEL hon har…

Jag: Ja helt jävla tokfel. Hon är ute och tokcyklar.

Läkarn: Det är det mammor är till för. Därför har jag min på lagom avstånd (80 mil).

Sedan ringde jag min bror och frågade om han kunde komma och passa vovvarna. Det kunde han inte.

Mess från min bror: Hur gick det med den arga? (Jag menar inte någon av hundarna.)

Jag: Haha jag har inte vågat ta upp det än. Hon verkar lugn, men du vet det kan ta hus i helvetet om hon snedtänder.

Sedan tog jag mod till mig och frågade mamma:
Läkarn vill att jag ska komma på rejv i Köpenhamn på fredag. Kan du ha hundarna?

Svar från mamma: Ja det kan du åka på. Det låter väl trevligt.

Kamratposten äger

I går var jag på en grym fest i Stockholm med stor- och lill-Ola (Ola Lindholm och idol-Ola).
Det var KP-webben som fyllde ett år och det firades som sig bör. STORT.
Man fick äta hur mycket chips och godis man ville. Det fanns även bananer, men de var konstigt nog inte alls populära.
Lill-Ola uppträdde och skrev autografer och stor-Ola stod för välkomsttalet.
Trots att det redan fanns godis i överflöd öppnade sig himlen och ett godisregn bröt ut över dansgolvet. Man fick göra egna pins och goodiebags delades ut. Alla dansade och var glada. Det var en toppklass-fest. Vad mer kan man begära?
Möjligen sprit, men det var ju trots allt ett barnkalas.
Jag och en reporter gick runt och minglade.
- Kan jag få en autograf?
- Ja, Ola kommer snart, svarade reportern.
- Men jag vill ha din, svarade barnet.
Webbredaktören Elin Lindell försökte höja min status inför några av barnen.
- Pernilla har träffat kungen!
- Var är Ola? frågade dom.

Rejv i Köpenhamn

Arbetarbladetchefen Bäckis ringde.
- Jag tänkte höra om du kan jobba på fredag?
- Ja det kan jag.
- Okej det är från klockan 13.
- Jaså är det inte en heldag. Då vet jag inte om jag vill. Då vill jag nog hellre åka till Köpenhamn på rejv.
- På rejv? Är inte du för gammal för det?
- Men jag har aldrig varit på rejv. Man måste ju prova.

Så får det bli. Jag ska åka på mitt livs första rejv och det är inget litet rejv heller, det är ett av de största. Jag vet att jag är mer än 10 år sen, så nu ska jag se vad jag missat. Bara jag hittar en hundvakt...

En elak nöt

En i Godis ringde upp innebandyreportern Jimmy:
- Vad är det för en nöt du bloggat om?
Nöten var alltså jag.
Han störde sig på att jag sagt att Alba är det bästa laget.

Senare på dagen fick godisaren träffa nöten i egen hög person för Jimmy tog med mig dit på en fika.
Jag tyckte att jag skötte mig fint där vid bordet, men godisarens intryck av mig var oförändrad eller möjligen så blev det ännu sämre.

Efter fikat åkte Jimmy och jag till Workoutcenter för att träna. Jimmys tjej är nämligen rädd att han ska bli fet och eftersom Jimmy ligger lite risigt till på grund av att hon anser att han glömt hennes födelsedag, så var det bara för honom att följa med. När vi var på gymmet ringde godisaren igen.
- Har du elaka Pernilla med dig nu också?

På kvällen kompenserade Jimmy träningen med en pizza. Då fick jag äntligen träffa hans flickvän Naomi som är från Irland.
Hon berättade att hon blivit skitförbannad när födelsedagen glömdes bort och så satt hon och pratade om diamanterna och presenterna hon hoppas få när han ska gottgöra henne. Jag vet vad Jimmy fixat och det är då inget diamanthalsband direkt.
- Vi ska åka till Kybacka och titta på älgar. Du vet hon är från Irland och har nog aldrig sett en älg.