Little Mix

Här har jag filmat den brittiska succégruppen Little Mix på Café Opera.
 

Träning

I Söndagsbilagan har jag träffat Margareta, snart 70, som nått toppformen på äldre dagar. Hon har starkare muskler nu än när hon var 30. I dag kan hon stå i "plankan" i 3 minuter och 30 sekunder. Själv har jag ett gymkort som går ut i dag. Det känns riktigt skönt att jag inte får gå in där längre. 
 

Aftonbladet

Nu är jag tillbaka i Stockholm för att jobba i några dagar. Sist jag var här tog jag väderbilder på den här söta tjejen som heter Emmy. I morgon ska det tydligen bli storm och översvämmningar, så då kan det hända att jag får plåta regn igen. 
 

Dansbandsveckan i Malung

För några år sedan fotograferade jag Sven Ingvars avslutningsturné. I går på Dansbandsveckan i Malung fotograferade jag dem igen. Det är bra att de inte lägger ner helt för de rockar ju på ordentligt med sina glada och fina låtar. 

 


Konstig svenska

Treåriga Winston och jag var på utflykt i dag. Vi hade picknick i skogen och åkte sedan för att titta på kor.

– Det luktar illa här, sa han.

– Det är koskit, sa jag.

– Du menar bajs! påpekade han.

– Ja, koskit, svarade jag.

– Din svenska är konstig faster!

 

Kobilderna nedan tog jag för flera år sedan.  

 


Lasse Stefanz & Furuvik

Nu har jag varit ledig i två dagar och jag har hunnit med en hel del. I går tog vi båten ut till en ö i havet där vi badade och åt picknick. Hundarna var med och tyckte det hela var riktigt spännande.

 

På kvällen åkte jag till Mattes stuga i Hedesunda. Vi badade badtunna, grillade och tittade på Lasse Stefanz. När dansen var slut sa jag till Annelie att vi skulle gå och plåta bandet.

– Men vill du verkligen bli plåtad med Lasse Stefanz? frågade hon när vi stod i kön.

– Nej, det är du som ska plåtas med dem, svarade jag.

– Jag? Jag vill inte plåta mig med dem.

– Men vet du hur många som vill plåta sig med Lasse Stefanz? Nu ska du plåta dig med dem!

Så blev det inte, Annelie drog sig ur kön och jag smällde istället av en bild utan henne. Men trots att hon inte ville vara med om någon fotosession la hon sig i ändå.

– Plåta inte bara sångaren, det är ett helt band! stod hon och domderade.

 

I dag var jag på Furuviksparken med min bror och hans barn Milia och Winston. Jag och 3-åriga Winston hade åkband och körde på för fullt. Jag försökte få med honom in till en karusell trots att jag anade att han kanske var för kort. Mätstickan kom fram och vi fick snällt gå iväg utan att ha fått åka.

­– Faster fuskar! skrek Winston då, för att påvisa att han inte hade någonting att göra med buset.   

Han har fått ett nytt uttryck också och det lyder:

– Vad vet väl jag? Jag är ju bara ett litet barn. 


Birro & Michaela

Här har jag träffat Marcus Birro och hans nya kärlek. Det verkar inte ha det helt okomplicerat. Ryktena säger att Birro har stulit någons fru. 

– Det är "Grottbjörnens folk" över att jag skulle ha klubbat ner någons fru och släpat med henne, svarar han.

 


++++

Plåta av tidningar får man göra. Han fick fina fyra pluss av Aftonbladet. 
 
 

Paul McCartney

Jag jobbar på Aftonbladet i fem dagar nu. I dag plåtade jag Paul McCartney på Tele2 Arena. Det var kontrakt som skulle skrivas på och där var det bestämt att bilderna bara får visas i Aftonbladet så jag får väl lägga ut någonting annat. Det får bli en bild på Scorpions istället. 

 


Rode

Här har jag träffat Rode Nordin som lyser upp tillvaron för de som bor på äldreboendet Lindgården i Sundsvall. Hon tillför livskvalitet genom sångstunder och promenader i det gröna.

 


Åsa Jinder

Lina och jag träffade Åsa Jinder i Bollnäs i dag. Det hela var bra planerat så vi träffade henne på ett café vid en strand och direkt när vi var färdiga med intervju och plåtning bytte vi om till badkläder och hoppade i vattnet.