Superstor lägenhet

Idag hade jag återigen en fotokurs för lokalredaktörerna i Tierp.
Kerstin i receptionen berättade om ett misstag som hon gjorde för mer än tio år sedan, men som alla kommer ihåg än idag.
Hon skulle skriva in en annons på en lägenhet och den blev ungefär såhär: Säljes. En tvåa på Brynäs med en balkong i Södertälje.
Det kanske var ett smart PR trick eftersom alla kommer ihåg det där än idag.
Genialt Kerstin!

PS. Tack för semlan. Det är alltid lika trevligt att hålla kurs för er.

Slagsmål

På tv förut hade dom filmat en kille som slog en tjej. Folk gick bara förbi utan att göra någonting. Är dom dumma i huvudet? tänkte jag. 

Sedan undrade jag om jag skulle stanna och det skulle jag. Jag gick nämligen hem från krogen en natt och såg då en kille ge en tjej en flathand i ansiktet. Innan jag hann tänka hade jag stannat och frågat:

-       Vad håller du på med?

Båda tittade på mig och tjejen började gråta.

-       Hon har varit otrogen, sa killen.

-       Man får inte slåss för det, hör jag mig själv säga.

-       Nej det var dumt, sa killen. Förlåt!

Sedan visste jag inte alls vad jag skulle göra. Jag hade inte direkt lust att stå där och leka äktenskapsförmedlare. Det kom två till personer som stannade och då passade jag på att dra.

En annan gång på krogen såg jag en tjej stå helt ensam och gråta. Jag gick fram och frågade hur det var med henne. Tårarna rann ner för hennes kinder när hon svarade:

-       Min kille lovade att han skulle komma hit, men nu är han för trött så han vill vara hemma och sova.

Inom mig suckade jag och tänkte ”din lilla fjant, värre problem finns väl i världen”, men det sa jag såklart inte.

Eftersom jag frågat hur det var med henne kunde jag ju inte bara dra när jag fått höra svaret, då skulle jag bara verka nyfiken och dum. Så jag stannade och försökte trösta henne med hennes världsliga lilla problem. 

Fotoreportage

Mina kollegor har lurat i mig att dom håller på med ett fotoreportage om CH. Ambitiöst tänkte jag, men dom har ljugit. Dom har inte en tanke på att ta mig sig sina kameror när dom går ut, för dom har fullt upp att hålla i sina cigaretter. Det tjuvröks på Arbetarbladet.


 

För flera år sedan var jag på Expressen. Där tjuvröktes det också. Dom stängde dörren till framkallningsrummet och stod där inne och smygrökte. Jag gick in en dag och låtsades vara sura på dom för det.

-       Om ni inte slutar med det här ska jag skvallra för cheferna.

Dagen efter kom ett massmail från en chef… Vi har hört att det smygröks på foto. Sedan kom en lång utläggning på hur dåligt det är och hur irriterande det är för medarbetarna.

Pinsamt. Det var inte jag. Jag är inte en sådan person som skvallrar, men det visste ju inte dom för jag var ny där. Jag sprang runt hela dagen och tjatade att jag var oskyldig.

Innan dom gick kom dom och skrattade och erkände att dom aldrig trodde att det var jag heller. Dom tyckte bara att det var lite roligt att jag var så stressad.

 


Jag försöker hjälpa mina vänner att sluta röka. Det har hänt att jag ringt sluta-röka-linjen och uppgett någons nummer. Dom hjälpsamma sluta-röka människorna ringer upp. Dom blir helt förstörda när det visar sig att det inte är personen själv som ringt. 

-       Förlåt, förlåt såhär får det inte gå till, säger dom.

 


Ett annat sätt är att skrämma rökarna. Man bryter av en tändsticka och trycker in biten i cigaretten. Sedan flammar den upp och rökarna blir skiträdda. Det skämtet håller alltid. 

Knapplås

En gång blev jag uppringd utan att personen i fråga visste om det. Det var verkligen jättekonstigt, för det var Carola Häggkvist som ringde. Jag hörde hur hon stod och pratade med sina dansare om någon föreställning. Min dåvarande dejt lyssnade han med och konstaterade att det faktiskt var Carola. Jag tyckte det var jätteintressant och hoppades att jag skulle få höra någonting riktigt smaskigt, men min dejt var måttligt road. Han verkade tycka att det var riktigt ruttet av mig att prioritera Carola. Efter ett tag såg han så irriterad ut, så jag var tvungen att lägga på.

En kompis till min bror gjorde samma sak. Han träffade en ny tjej som han troligen ville smyga lite med i början, men klantigt nog lade han sig på sin telefon när dom skulle in i sovrummet och göra någonting. Han blev väldigt förvånad när min bror ringde och gratulerade honom till den nya tjejen.

Vissa kan även behöva alkolås på sina telefoner. Emil tillexempel ringde mig klockan fem på morgonen i söndags och berättade att han hade lite ont i sina fossingar. Det var i och för sig bara lite gulligt. 

Min kompis åker ifrån mig

Ibland gör min kompis allt för att slippa mig. Han kastar sig in i bilen och åker till och med mot enkelriktat för att komma ifrån mig. Jag kastar mig in i min bil och åker efter. Han kör snabbt och han är riktigt duktig på att hitta konstiga vägar. Han heter Kent och han är livvakt. Kent vaktar dom flesta stora artister som kommer till Sverige.

När han kliver av sitt pass kör han inte ifrån mig längre. Då åker vi och fikar.

Kent räknar mig tack och lov till en snäll fotograf. Om det bara är jag där får jag ofta ställa frågor till artisterna om jag skulle vilja det, men några fotografer gillar han inte alls. Då kan det hända att han begär förstärkning och ringer sina poliskompisar som kommer och stoppar oss. Det är snudd på lite osportsligt.

Ibland knäcker Kent extra som busschaufför. Sist vi skulle fika var han inhyrd att köra en liten rutt på Kungsholmen. Det var nästan ingen som visste om den där bussturen så jag och paparazzi Hasse köpte kaffe och bullar och åkte med runt, runt och fikade.

Kent är grymt bra att ha. Det har hänt att jag glömt på vilken gata jag parkerat bilen när jag är i Stockholm. Då ringer jag bara honom och berättar hur huset jag stod bredvid ser ut så guidar han mig rätt.

Kent ska komma och luncha med mig i Gävle snart. Men då tar han inte bilen utan flyger hit i sitt egna lilla plan. Vissa har det bättre än andra om man säger så.

Han försökte ta sitt liv flera gånger

I helgen var jag på spa på Hasseludden. I entrén finns en fontän med guldfiskar. När vi tittade på dom kom killen som jobbade natt i receptionen fram. Han berättade att tre av fiskarna hade mobbat den fjärde så mycket att den gång på gång hoppat ur fontänen. Vaktmästaren på bygget tröttnade på guldfiskarnas fula sätt och tog tag i två av dom dumma fiskarna som mobbade. Han lyfte upp dom och höll dom ovanför vattnet till dom blev helt spaka. Sedan släppte han ner dom igen. Efter den dagen var mobbningen över. Inte ens den tredje mobbarfisken fortsatte med sina fula tilltag. Nu verkade dom leva lyckliga i sin fontän.

 


Jag hade ett akvarium jag med förut. Det var mycket jobb med det där. Mina fiskar förökade sig i en takt som skulle få vilken kanin som helst att framstå som seg och lat. Mitt akvarium blev för litet. Min vän Katarina hade ett jättestort och fint akvarium, så jag tänkte att hon kunde få mina fiskar, så att dom kunde leva ett lyxliv där.

En vecka senare var jag på besök igen och då tittade jag i akvariet.

-       Var är alla mina fiskar?

Dom var tyvärr i Kattis fiskars magar. Sorgligt.

 


Sorgligt är även att fiskars hornhinnor fryser sönder så fiskarna blir blinda om man drar upp dom när man pimplar. Det berättade Arbetarbladets nyhetschef i Sandviken för mig för några veckor sedan. Jag berättade det för mina vänner, men det visste dom redan. Det var tydligen bara jag som inte hade koll på det. Men så har jag aldrig fiskat heller.

Forskning

Man kan srkvia bkoestvär i vliekn ornding som hlest och det går ädnå att lsäa då hjrnäan upfpatatr odret så lnäge fösrta och sitsa bkostaevn är på rtät palts. Dttea breor på att vi itne lsäer vrjae bkotsav för sig uatn odret som hleteht.

 


Det är Fredrik som roar sig med att läsa om andra forskare.

Han har även forskat själv. Han ville att jag skulle åka ner till Skåne så han kunde göra nåt med laser på mina fötter och proppa mig full med magnecyl. Det ville inte jag. Han fick forska på några fattiga studenter istället. 

Stora syndboken

Snorungen Elin ska få ge ut en barnbok. 

Igår plåtade jag henne eftersom förlaget ska ha bilder till pressmaterial och sånt.

Jag försökte mig på att skriva en barnbok förut jag med. Den gick vidare i två uttagningar, men efter flera månader fick jag ett brev på posten. ”Den var intressant – Den vill inte vi ge ut”.

Skit-Elin som skickat sitt manus till flera bokförlag fick svar efter tre dagar. Alla förlag hon skickat till började ringa och var intresserade. Det var bara för Elin att välja och vraka vem som skulle få ge ut hennes bok.

Grattis Elin! Jag är så glad för din skull!

Porr

- Jag håller på med någonting jättedumt nu. Jag är verkligen, verkligen dum, sa min vän förut och drog sedan fnissandes iväg. Igår fick jag svar på vad hon hållit på med. Jag satt och skrattade åt henne när vi fikade. Hon ligger ute på en daitingsida på nätet och där träffade hon en kille. Dom pratade massor i flera månader via msn och telefon innan dom bestämde att dom äntligen skulle ses. Han hade berättat att han lagt ner alla andra tjejer och att det bara var hon som var intressant. I lördags skulle hon åka till staden där han bor. Min vän tyckte att killen verkade lite velig och oärlig så hon beslutade sig för att kolla upp honom lite. Hade han verkligen slutat ragga på andra? Hon fixade ett annat namn på daitingsidan och kontaktade honom. Han var snabb att svara.


Han: Du verkar mysig!


Hon: Du också…Varm skön tanke


Han: Har du msn?


Hon: Nej det har jag inte. Känner mig rätt grön här. har just gått med.


Han: På msn chattar man direkt. Mkt roligare… Fast där hittar du inte en massa pojkar utan där chattar man med dem man har på sin kompislista…ex. mig…


Hon: Ok, kanske fixar det där sen. Vill skapa en bra kontakt här först. Har du många på din kompislista? Vad jobbar du med?


Han: Några trevliga… Jobbar inom media…Skriver och du?


Hon: Jag jobbar med människor. Är humanist i grunden. Tror du man kan träffa drömprinsen här? Har du träffat någon prinsessa här?


Han: Ja det kan man nog. Vad söker du? Vad är en prins för dig?


Hon: Min prins – lyssnar först och talar sen, har kulturella intressen, gillar att hålla sig i form, bland annat. Hur är din drömtjej?


Han: Min prinsessa – Personlighet, gillar konst musik resor, hålla sin kropp skön och i trim, njutningsfull.


Hon: Då verkar vi ju passa alldeles perfekt ihop :)


Han: Vad gillar du mer… nyfiken


Hon: Jag gillar barn, djur och natur. Har du barn? Berätta om ditt jobb.


Han: Jag har två barn. Skriver både reportage men även copy inom reklam…Kram vore kul att prata med dig…


Hon: Låter som ett spännande jobb.


Han: Berätta något spännande om dig…Hur ser du ut…Hur du är klädd idag? …nyfiken…


Hon: Nåt spännande… Jag drömmer om en blinddate…Är väldigt sugen på sex med nån spännande kille som jag inte träffat innan. Men det är ju bara en dröm – än så länge. Har du lust att träffas på det sättet? Utan att vi ses innan? Jag är rätt söt, har långt ljust rakt hår, smal och rätt välformad kropp. Idag har jag tighta blå jeans och en svart tight långärmad t-shirt. Svarta spetstrosor med matchande bh.


Han: Det är mkt erotiskt…Visst är det en sex fantasi…Jag är rätt snygg vältränad grönbruna ögon…Är ju inte 20 år men duger…Beskriv din date…så svarar jag. Häftigt pirrar där…


Hon: Jag vet inte riktigt hur han ser ut men han har berättat att han är ganska lång, har lite halvlångt hår och ser rätt bra ut. Vi har hetsat varandra lite över nätet… några dagar bara. Och bestämt att träffas och ha sex.


Han: Vi rings vid kanske tänder på tel…bestämmer en plats…vi pratar om vad vi gillar…dagen närmar sig


Hon: Fast jag vill helst inte höras på tel innan. Jag vill att det ska bli så spännande som möjligt. Så hemligt som möjligt. Det är det som är min fantasi. Vad gör du på lördag? Har du möjlighet att träffas då? Helt kravlöst sex…


Han: Så spännande. Bestäm hur och vad. Ge mig fantasin först… Känner hettan blir kåt.


Hon: Vi träffas på stan, går till en liten pub och tar ett glas vin…sitter och berättar för varann vad vi gillar…blir kåta…Sen går vi någonstans och har ohämmat sex…ett hotellrum kanske.


Han: Tittar på dig våra ögon möts. Du viskar vad du gillar…berätta


Hon: Åh, jag gillar när du ser på mig, klär av mig med blicken, när du kysser mig hett och smeker mina bröst.


Han: Kysser dig mot väggen, smeker dina bröst styva…gnider mot dig…


Hon: Det här låter lovande. Jag ska på kurs till din stad nu under veckan. Den avslutas på lördag vid lunch. Jag kommer inte att vara vid datorn under flera dagar. Ska vi bestämma en tid.


Han: Vi får ringas vid.


Hon: Jag bestämmer hellre här och nu.


Han: Så kommer det något emellan. Bor du på hotell?


Hon: Ingenting kommer emellan, det kan jag lova. Jag bor på hotell, fast vi är två stycken i samma rum.


Han: En trekant ler… nej men jag kanske inte kan säga exakt tid nu??


Hon: Ok…jag kollar in ikväll och ser om du har bestämt dig. Nu ska jag gå till jobbet några timmar… skulle vara skönt att få njuta på lördag.


Han: Jag har bestämt mig men var och när?…vore lättast om vi hördes på mobilen…


Hon: Jag ångrar mig. Tack för visat intresse. Ha det bra.

 


Ja vad ska man säga… Synd för dig grabben att du blir kåt åt alla håll. Du missade verkligen en toppentjej!

Ryssland

Min kompis Hanna är portad från Ryssland. Mycket märkligt med tanke på att hon bara är snäll och go hela tiden. Jag förstår att det inte var så skoj för henne, men jag tyckte det lät så roligt när hon berättade hur det gått till. Hon blev jagad från stad till stad av polisen som värsta FBI filmen. Hon var inte välkommen på något av Rysslands hotell utan fick bo i privata lägenheter. Tillslut var hon tvungen att boka om flygbiljetten för att hon blev utslängd ur landet. Det är möjligen dumt att basunera ut anledningen på nätet, men jag kan berätta att det berodde på ett eller flera mer eller mindre oskyldiga reportage. Dom blev inplockade på förhör. Polisen frågade vad dom gjorde i just den här staden i Ryssland. Hannas resekamrat svarade då att dom var där för att kolla på dom fina bergen. Men att det blev så dåligt väder så dom träffade en gubbe som dom pratade med istället. Det hela blev inte bättre av att resekamraten tidigare jobbet åt underrättelsetjänsten.

Hanna har inte rest någonstans på rätt länge nu, men det beror inte på hur resan till Ryssland slutade utan att hon haft problem med sitt knä. Förra veckan opererade hon sig äntligen. Hanna sparkade av sitt korsband när hon tränade taekwondo. Det verkar gå hett till när hon tränar. Jag kom ihåg en gång när hon nyligen börjat med sporten och skadat axeln svårt på en träning när en kille sparkade henne. Hennes tränares kommentar var då:

-       Ja du skulle ha sparrat bättre.

Nu är Hanna på gång igen. Hon vill ut och resa. Hon vill att vi ska åka till Italien och kolla på när Zlatan spelar fotboll. Det kostar nämligen bara en euro för tjejer att komma in på deras hemmamatcher. Sen är det ju en annan sak att resan kostar några tusen…

Skolk

Fredrik pluggar till läkare och har nu ett litet problem. Hans lärare hotar med att han inte kommer få någon examen. Han skolkade nämligen hela förra veckan. Fredrik drog till Frankrike och åkte skidor.


 

Mail från läraren: 

Jag brukar visa stor förståelse för sådana behov när folk öppet ber om ledighet, och också försöka hitta lösningar. Jag tycker däremot inte om att man bara smiter från undervisningen, och alla moment går inte att ta igen på ett lätt sätt.

Hoppas det blir fin skidåkning!


 

Sen kom ett till mail från läraren:

Jag tänker inte krångla med dig om det, men det kan bli svårt med tentan om du inte kompenserar det på något sätt (vi rättar anonymt så du behöver inte vara rädd att vi ger dig en orättvis bedömning).

Ang ledarskasexaminationen har jag fn ingen lösning utan vi får väl höra med Lennart igen. Förra terminen fick några som missat gå om.

Hörde att du är bra på att reponera fingerluxationer, och för det skall du väl ha en poäng!


 

Fredrik och jag gick nio år i grundskolan tillsammans. I lågstadiet satt han ofta och höll i bänklocket och kikade ner i sin bänk. Jag frågade vad han hade där som var så spännande. Det var tydligen en Fantomen tidning som han satt och läste.

I gymnasiet skolkade han också mycket.

-       Jag tycker inte att lärarna har någonting att lära mig, så jag behöver inte gå dit. Jag kan redan det dom lär ut.

Det konstiga är att det troligen är sant. Fredrik visste att han skulle klara sig på att göra högskoleprovet. Han hade rätt, han fick 2.0.

Fredrik verkar aldrig plugga. På sommaren åker han runt i världen och surfar och på vintern är det snowboard som gäller. Om han skulle vara hemma en helg pluggar han liksom inte då heller. Nej då åker han till Köpenhamn och går på rave.

Men han har i alla fall lärt sig det som läkarna ägnar sig mest åt… att dela ut medicin.

Vi fikade en gång och jag gick på toaletten. Som vanligt låste jag upp med en papperstuss och sparkade upp dörren för att slippa ta i handtaget. Han tyckte väl att han skulle hjälpa mig med mitt ”bacillproblem”

-       Det där kan man medicinera bort Pernilla!

Så svarar han förövrigt på det mesta som jag säger.


Varning! Dom är nu även i Tierp

Jag hade en fotokurs åt Arbetarbladets lokalredaktörer igår.

Conny sa åt mig att passa min bil för ”lapplisorna” har nu även hittat till Tierp.

Han skulle skriva en text om det. Han skrev såhär:

Unga ambitiösa poliser har nu börjat lappa bilarna i Tierp.

Chefen i Gävle tyckte att det luktade lite surt om Connys text.

Jag tycker Conny var vänlig i sina ord.

Jag tycker poliserna kan göra någonting vettigare med sin tid.

Förövrigt undrar jag om lapplisorna vill att man ska parkera fel så att dom får sätta en lapp?

Eller är deras högsta jobbönskan att alla bilar ska stå helt enligt alla lagar och bestämmelser så att dom bara får gå runt och titta på fina raka bilrader hela dagarna?

Det är väl inte så att Gävleborgs och Stockholmsstads lapplisor får provision?

Vuxenchock

Min första vuxenchock kom när jag var sju år. Jag praktiserade en dag på skolans matbespisning. Mattanterna och jag satt och fikade. En mattant gick ut och genast började dom andra att snacka skit om henne. Hon kom tillbaka och nästa mattant gick ut. Genast var det henne alla pratade om. Jag mådde illa och sprang hem till mamma för att fråga om vuxna verkligen pratar skit bakom ryggen på varandra. Jag blev chockad när hon sa att dom faktiskt gör det.

Min andra vuxenchock fick jag när jag gick i åttan och var på konfirmationsläger. Två av konfirmandledarna var halvtaskiga mot den tredje. Jag som fått för mig att kristna människor behandlade alla väl mådde nu illa igen. 

För ett tag sedan stod jag i kön i mataffären. Framför mig stod en av mina äldre grannar. Hon pratade med en annan dam. Dom gick igenom granne efter granne och pratade skit. När hon kommit fram till mitt hus upptäckte hon tyvärr att jag stod där. Jag skulle så gärna velat veta vad hon hade för skit att säga om mig. Trots att det var lite spännande att lyssna på henne är det sorgligt också. Det är synd om dom som har behov av att snacka illa om andra. Gör man det lever man troligen inte ett tillräckligt intressant liv själv.

Arg gubbe

Sist jag var i Göteborg blev jag nedslagen.

Jag och min bror gick inne i Nordstan och jag stannade för att ge pengar till frälsningsarmén som stod och spelade. Jag kände mig rätt snäll och var ganska nöjd över att jag orkade leta reda på plånboken som låg längst ner i väskan. Vi fortsatte framåt några meter och då kom en farbror i ca 70-årsåldern fram till mig. Han satte händerna på mina axlar. Jag hann tänka att han kanske ska tacka mig för att jag gav pengar, men det var inte hans plan. Istället smäller han upp sitt knä i magen på mig så att jag tappar luften och viker mig dubbel. Det svartnade för ögonen och jag blev yr. Gubben skrek nåt som jag inte hörde och gick vidare.

Då ser jag min bror spetsa sina öron och dra iväg. Han som vanligen är världens snällaste skulle nu slå ner en gammal gubbe. Jag hann få tag i armen på honom och röt att han skulle ge fan i honom.

Senare frågade jag om han verkligen tänkte slå gubben.

-       Ja det är väl klart, svarade han då.

Jag berättade det här för en reporter på Expressen. Han sa då att när han var mindre och gick med sin lillebror kom en farbror och rappade lillebrorsan över ryggen med sin käpp. Reportern gjorde som min bror hade tänkt… Han slog ner honom. Det komiska var att när gubben låg ner passade ett killgäng på att rusa fram och sno gubbens plånbok. 
Så kan det gå.

Familjecensur

Min kompis Annelie och hennes pojkvän Lasse var på bio och såg Buss till Italien.

Framför dom i salongen satt en man och en kvinna med två döttrar.

Det var rätt många sexscener i filmen tydligen och Annelie såg hur damen satt och skruvade på sig. När det blev den tredje sexscenen i filmen småfräste hon någonting, kastade sin jacka på gubben och reste sig upp och skyndade sig ut. Lasse trodde att hon blivit akut kissnödig, medan Annelie trodde att hon drog på grund av sexscenerna. Efter cirka 15 minuter kom damen in igen. Det hade inte varit någon sexscen medan damen var ute, men nu när hon kom tillbaka var det dags igen. Då spårade hon ur totalt.

-       Jag har fixat biljetter till en annan film. Nu går vi!

-       Nej vi sitter kvar vi, pep döttrarna försiktigt fram.

Gubbstackarn följde lydigt med.  

Telefonsamtal

Jag var hemma hos mamma idag. Min bror ringde och frågade efter henne. Hon var på affären, men det låtsades jag inte om.

-       Vänta ska jag hämta henne sa jag.

(låtsades dra iväg för att leta)

-       Nej tyvärr hon känner inte för att prata med dig nu. Vad vill du då, så kan jag hälsa?

-       Nej jag återkommer senare.

-       Ja vi får se om hon har lust att prata med dig då.

-       Hej då.

-       Hej då.


Amatörpsykologer

TV-fotografen Andreas och jag brukar leka amatörpsykologer åt varandra. Just nu ligger vi på ganska rejält med våra terapitimmar. Andreas har brudproblem. Han är ledsen för att hans flow har försvunnit. Numera (den sista veckan) har liksom inte tjejerna varit så på som dom brukar. Andreas är därför lite nere. Annars lyckas han med det mest konstiga raggningarna. Hans förra tjej som förövrigt är hur gullig och snäll som helst raggade han upp i kön på ICA Skrapan i Västerås.

Vi ringer ofta och frågar varandra om råd. Han undrade tillexempel om han skulle berätta att han träffade en tjej när han var på semester. Han var nämligen helt säker på att tjejen han börjat träffa nu skulle fråga det. I min värld kommer man hur långt som helst bara man är ärlig så jag sa att han skulle berätta det. Det resulterade i ett nytt samtal dagen därpå. Det hade gått åt helvete.

En dag för några veckor sedan ringde Andreas och hade lite jobbproblem.

-       Pernilla dom säger till tjejerna att det är tre killar man ska passa sig för på mitt arbete och en av dom är tydligen jag!

Andreas var mycket förvånad över det. Han tycker själv inte att han är någon ”player”.

Andreas är en bra kille. Han är fullständigt ärlig och jag räknar honom lätt till en av mina bästa vänner. Därför är jag inte helt objektiv när jag ger honom råd. Om jag tycker tjejerna han dejtar verkar opassande så får han självklart råd därefter, då ska dom dumpas. ICA tjejen var godkänd till 100%. Tyvärr tyckte dom inte att det var riktigt rätt trots att jag såg att dom var skapta för varandra.