Knapplås

En gång blev jag uppringd utan att personen i fråga visste om det. Det var verkligen jättekonstigt, för det var Carola Häggkvist som ringde. Jag hörde hur hon stod och pratade med sina dansare om någon föreställning. Min dåvarande dejt lyssnade han med och konstaterade att det faktiskt var Carola. Jag tyckte det var jätteintressant och hoppades att jag skulle få höra någonting riktigt smaskigt, men min dejt var måttligt road. Han verkade tycka att det var riktigt ruttet av mig att prioritera Carola. Efter ett tag såg han så irriterad ut, så jag var tvungen att lägga på.

En kompis till min bror gjorde samma sak. Han träffade en ny tjej som han troligen ville smyga lite med i början, men klantigt nog lade han sig på sin telefon när dom skulle in i sovrummet och göra någonting. Han blev väldigt förvånad när min bror ringde och gratulerade honom till den nya tjejen.

Vissa kan även behöva alkolås på sina telefoner. Emil tillexempel ringde mig klockan fem på morgonen i söndags och berättade att han hade lite ont i sina fossingar. Det var i och för sig bara lite gulligt. 

Kommentarer
Postat av: Qlas

Carola har en given plats i mitt bergrum som jag skrev om i en gammal blogg... Kanske är på sin plats att damma av den nu och slänga in den igen...

Postat av: Kusin U

På mitt jobb har vi fruktansvärt dåliga telefoner, ellr så är det jag som inte kan hantera dem. Använder sekretessknappen ofta, och lika ofta trycker jag på fel knapp när jag ska tala med den som är i andra änden av luren. Det vill säga jag lägger på. En talfunktion som säger vill du verkligen lägga på tryck 1 för ja och 2 för nej, det vill jag ha. För det är inte med flit som jag lägger på luren

2006-02-22 @ 16:00:14
Postat av: björnen

.. hade en tjejkompis hemma hos mig då jag skulle ringa en annan tjejkompis. Tyvär var hon inte inne för tillfället som hon sa i sin telefonsvarare. La på luren, trodde i alla fall att luren var på. Men icke sa Nicke, vi, tjejkompisen, hon som var hemma hos mig, och jag började att prata, "hemmatjejkompisen" (syns på länken nedan)började att komentera "telefontjejkompisen" med halvroliga komentarer. Allt spelades in i hennes telefonsvarare utan våran vetskap. Sen ringde jag upp igen ........

Postat av: elin

himla kul grej pernilla. fast det allra bästa vore förstås om det hela var en kombination av de två samtalen. alltså carola och din brors kompis. då hade du haft nått att skryta med.
Jag har förresten gjort samma sak men tvärt om. min telefon råkade ringa upp den gamle fotbollsflåsaren håkan mild... fast ni stockholare vet väl inte vem han är (jag såg det efteråt på uppringda nummer: "Håkan mild 10 minuter"). men jag tror inte att han fick höra något kul. jag satt bara och åt. Kanske kunde håkan höra en och annan rap.
Inte samma stjärnglans på den historien tyvärr. nästa gång ska jag råka ringa upp någon häftigare. thomas ravelli kanske?? ;)

2006-02-23 @ 10:55:06
Postat av: Emil

Mäh! Jag hade ju ont i fossingarna... Och så tänkte jag på dig... (vet inte sambandet mellan onda fossingar och söt Pernilla, men skit samma)

2006-02-23 @ 13:57:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback