Speed weekend

Speed weekend med Fly-in var som vanligt trevligt men vissa saker kan bli bättre. Köer, köer och åter köer. (Fast inte om man flyger, då är det raka vägen in) Vad är problemet liksom? Det var ju lika förra året. Fixa fram fler som tar betalt så att det går snabbare vid ingången och skaffa fram fler toaletter. Märk även ut där det är dålig is så att folk inte behöver bli blöta om strumpor och skor.

 


Fly-in

På lördag är det dags. Välkomna!
 

Jonna Jinton

Här har jag träffat Jonna Jinton som flyttade från Göteborg till den lilla byn Grundtjärn.

– Jag är tusen gånger lyckligare. Jag lever min dröm, säger hon.

 


Aladdin

I dag har jag volontärarbetat åt Min Stora Dag. Det var flera barn som fick gå på Aladdin och efteråt fick de träffa skådespelarna. Det hela var mycket uppskattat.

 


William och Kate

När William och Kate besökte Stockholm i några dagar var jag där och fotograferade åt den finska tidningen Iltalehti. Reportern Tanja är alltid lugn och bra att jobba med. Medan all annan media stod och trampade och frös i mer än en timme varje gång hertigparet skulle dyka upp någonstans, så tyckte hon i stället att vi skulle sitta på något kafé i närheten och dricka kaffe till det närmade sig.

– Vi kommer att se dem, det ordnar sig, konstaterade hon hela tiden.

Victoria och Daniel var med ibland de också och Victoria är snäll och proffsig och tänker på att ställa upp alla personer så att pressen får bra bilder.

När jag kom tillbaka hem igen hade det snöat en hel del. Jag skottade från brevlådan och upp till garaget och när jag var färdig där var det bara att börja om igen. När jag skottat för andra gången kom givetvis plogbilen och tryckte tillbaka massor. Det är verkligen inget prinsessgöra att skotta snö.