Gefle-Hammarby 0-2


Gefle Metal Festival dag 2

Här är Candlemass recensionen där Ghost-Papa gjorde ett gästinhopp och här recenseras Kreator. Recensenten Mattias verkade även recensera mina kläder och jag antar att min blommiga tröja som jag hade första dagen fick underkänt för han var snäll och gick och köpte mig en ny. Jag fick en snygg rosa och rockig tröja från Close-Up magazine.

 


Hår

Det är inte helt lätt att fotografera dessa metal-band för deras hår har en tendens att falla ner i ansiktena hela tiden.

 


Gefle Metal Festival

I helgen fotograferar jag Gefle Metal Festival åt Aftonbladet. Jag är nybörjare på den här musiken men jag tycker det är riktigt bra. Alla är snälla och glada och stämningen är på topp så jag trivs utmärkt bland alla gaphalsar. Här är Anthrax recensionen och här är Amorphis.

 


Gefle-Falkenberg 1-2


Kärlek

I dag blir det kärlekstema. Till Året Runt fotograferade jag Zara och Micke som träffades på ICA. Hon jobbade i butiken och han levererade mat dit. En lossning som normalt tog en kvart kunde ta två timmar för att de pratade så mycket med varandra. Zaras kollegor ropade ofta åt henne:

– Nu är din chaufför här.

Zara började fixa håret och komma till jobbet på måndagskvällarna även då hon var ledig. Varje gång Micke levererade brukade han skriva under med ”Drängen” och hon svarade med att skriva ”Pigan”. En dag tog hon mod till sig och skrev även dit sitt telefonnummer. Hon fick fjärilar i magen, för tänk om han inte skulle höra av sig. Men hon behövde inte vänta länge, han ringde efter 30 minuter. Och nu är de kära, som de själva säger: "Nästan löjligt kära." Efter fyra år vill de fortfarande göra allt tillsammans. Gifta sig ska de också. Micke friade på ICA. Han satte upp stora skyltar där det stod: "Det var här det började Zara. Nu är det dags att ta det till en ny nivå! Vill du gifta dej med mej?” Skyltarna sattes upp i gången på väg in i affären och så tog Micke med Zara för att handla. Zara svarade ja-ja-ja! och kollegor och kunder applåderade.