Jobb och träning

Veckan har mest handlat om jobb och träning. Jag har bland annat gjort olika reportage inför skid-vm samt plåtat en teaterföreställning. I morgon ska jag fotografera ännu en skådespelerska på Dramaten i Stockholm. Jag börjar hitta rätt bra där nu. 

 

 

Träning

I går jobbade jag i Stockholm. På vägen hem åt jag som vanligt sötsaker och tänkte samtidigt att jag borde börja träna igen. I dag kom min bror med ett par träningstights som han köpt åt mig och passande nog hade gymmet öppet hus så jag gick dit och var med på ett styrkepass. När det var slut började Zumba och jag tänkte först att jag skulle vara med på det också, men efter en halv låt ångrade jag mig och smög ut. Pass är inte riktigt min grej så jag köpte ett vanligt gymkort och får kämpa på med hantlarna istället.

 

Jag lägger ut bilder på Mona och Fredrik som jag plåtat åt en träningstidning. Mona fick välja en röd träningssak och Fredrik en blå. Fredrik ville först inte hålla i någonting alls men efter lite övertalning gick han med på att hålla i en boll. 


Tidningsfest

Tidningarna Tara och Amelia hade en fest tillsammans i går så jag var i Stockholm och blev bjuden på riktigt god mat där. Vi fick en bingobrickliknande lapp och skulle mingla omkring och hitta folk som passade in på olika påståenden som till exempel ”Bor mer än 10 mil från Stockholm”. En tjej berättade att hon gillar att tävla och brukar skicka in bidrag till olika tävlingar. Förut vann hon hela tiden, sedan gifte hon sig med en adlig kille och bytte efternamn och därefter har hon inte vunnit någonting. En annan kollega till mig tycker inte heller det är positivt att ha ett adligt namn. Han har kortat ner sitt i tidningen för att inte visa att han heter af. Tidigare när hela hans namn stod utskrivet fick han alltid kommentarer av typen: ”Det är klart du skriver det, din adliga jävel.” Själv är jag oadlig och vann en söt necessär på min bingobricka. 

 


Min Stora Dag

I går var jag på utbildning i Stockholm hos Min Stora Dag. De gick igenom hur vi på bästa sätt kan hjälpa barnen att uppfylla sina drömmar. Många barn vill träffa Zlatan eller åka till Disneyland, andra önskningar är till exempel att träffa påven i Rom eller ha barnkalas tillsammans med Larz Kristerz. Ett barn var med uppe på scenen tillsammans med Lasse Stefanz under en hel spelning och ett annat barn ville åka tåg och äta pannkaka. Det ska verkligen bli roligt att hjälpa till med det här.

 


Linnéa

I nya numret av Året Runt har jag träffat Linnéa som var med i en bilolycka och fick hjärnblödningar. Läkarna trodde att hon skulle bli ett kolli utan framtid men så blev det inte. Linnéa säger att hon verkligen värdesätter livet nu. Hon hade länge förnekat att hon är homosexuell men efter olyckan vågade hon plötsligt stå för sin läggning. 

 


Flygspaning

I dag var det ännu en flygspaningsutbildning. Jag och några andra ska flyga och se så att fartyg inte släpper ut olja. Man ska vara rädd om djuren, naturen och sin karma.

 


Nerja

Nu är jag tyvärr hemma från Spanien igen. Det är bra mycket varmare där än vad alla meteorologer i Sverige säger. De sa att det skulle vara cirka 6 grader men det låg runt 20. Jag fick därför åka direkt från flygplatsen till en affär för att köpa nya kläder. 

 


Spanien

Nu lägger jag ut gamla bilder på när min bedårande hund Alice sover i en kudde och därefter stänger jag av mobilen och drar jag till Spanien i några dagar. Tidigare i dag försökte jag ta nya bilder på mina älskade djur men ingen av dem hade någon som helst lust att vara med. 


Alf

Här är Alf. Han är rätt ny i världen och har ett riktigt underbett. Honom träffade jag i Västerås i dag när jag var där på jobb.