Vuxenchock

Min första vuxenchock kom när jag var sju år. Jag praktiserade en dag på skolans matbespisning. Mattanterna och jag satt och fikade. En mattant gick ut och genast började dom andra att snacka skit om henne. Hon kom tillbaka och nästa mattant gick ut. Genast var det henne alla pratade om. Jag mådde illa och sprang hem till mamma för att fråga om vuxna verkligen pratar skit bakom ryggen på varandra. Jag blev chockad när hon sa att dom faktiskt gör det.

Min andra vuxenchock fick jag när jag gick i åttan och var på konfirmationsläger. Två av konfirmandledarna var halvtaskiga mot den tredje. Jag som fått för mig att kristna människor behandlade alla väl mådde nu illa igen. 

För ett tag sedan stod jag i kön i mataffären. Framför mig stod en av mina äldre grannar. Hon pratade med en annan dam. Dom gick igenom granne efter granne och pratade skit. När hon kommit fram till mitt hus upptäckte hon tyvärr att jag stod där. Jag skulle så gärna velat veta vad hon hade för skit att säga om mig. Trots att det var lite spännande att lyssna på henne är det sorgligt också. Det är synd om dom som har behov av att snacka illa om andra. Gör man det lever man troligen inte ett tillräckligt intressant liv själv.

Kommentarer
Postat av: Bilson

Men på en blogg är det helt okej att prata skit om missförstådda genier som är med i Mensa, eller?

Hur intressant är ditt liv egentligen?

Postat av: Anonym

Vilken besvikelse!
"Min andra vuxenchock fick jag när jag gick i åttan och var på konfirmationsläger..."
Snacka om en mening som bådar gott. Här trodde man att det skulle komma nåt riktigt snaskigt avslöjande om vad lägerledarna egentligen gör med sina konfirmander när lyset släckts... Säg den glädje som varar.

2006-02-07 @ 16:45:57
Postat av: Anonym

Här kommer den oskrivna fortsättningen
"Min andra vuxenchock fick jag när jag gick i åttan och var på konfirmationsläger..."

"Lägerledaren och supersnyggingen David hade precis släckt lyset i korridoren och jag kröp ner i min säng. Efter en liten stund hörde jag hur dörren till mitt och Åsas rum öppnades och ett par barfota fötter tassade in..."

Tja, sen är det bara att fortsätta.

2006-02-07 @ 16:58:40
Postat av: Pernilla

Bilson det är en oskriven regel. Man får prata om dom som är medlem i mensa, men jag ska ju bli medlem snart jag med. Dessutom är det skillnad om man säger det till personen direkt. Jag har ju sagt till dig vad jag tycker om din översmarta hjärna.

2006-02-07 @ 20:26:30
Postat av: The King

Den som snackar skit om andra i din närvaro, snackar skit om dig, i din frånvaro...
Välkommen till verkligheten.

2006-02-09 @ 11:13:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback