800 kronor för en avsugning

Brolin-kopian blev lite förtjust i en tjej nyligen.
Det var ömsesidigt, för tjejen visade Brolin intresse tillbaka.
Brolin svävade genast iväg upp på ett litet rosa moln. Han blev i princip okontaktbar på grund av sitt lilla lyckorus. Det enda han pratade om var att han hoppades få ligga. Men redan dagen efter skingrades molnet och Brolin dunsade tillbaka ner på jorden igen.
Visst fick han ligga om han ville, men då skulle han betala för sig. Den blonda lilla skönhet han gick och drömde om hade nämligen ett litet extraknäck vid sidan av sina studier. En avsugning kostar tydligen 800 kronor och det var inte Brolin intresserad av att betala.

I stället återgick han till sitt andra intresse. Att ringa folk samtidigt som han gör stora spolningen.
I går var han hemma hos mig på fest. Han gick in på toaletten och var borta länge. Vi sänkte musiken för att höra vad han höll på med. Samtidigt som han verkade dra ut en hel rulle toapapper satt han och pratade. Det visade sig att han satt och busringde till den före detta GIF-spelaren Antou. Antou hade en bil ute på blocket och den ville Brolin köpa på en gång. Han spelade även in samtalet så när han var färdig på toaletten kom han ut och lät oss lyssna på vad han åstadkommit. Det blev varken någon bil eller någon tjej, men som Brolin själv säger. Vad gör dä då? Vad gör dä?

Kommentarer
Postat av: Anonym

ha ha ha. Rolig blogg. ;-)

2008-09-28 @ 09:45:42
Postat av: Kent-Åke i Sandviken

Jag vill ha en Brolin-kopian-blogg nu!

2008-09-28 @ 23:04:54
Postat av: PO

Ja, att de där stackars 2-metersmålvakterna var hållna i herrans tukt och förmaning när de var medlemmar på fritidsklubben. Mera fritidsklubbar åt folket! Spara skattemiljoner!

2008-10-24 @ 22:56:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback