Varning för SMS

Expressen skrev om en stackars bandyspelare för några månader sedan. Alla var skitförbannade på Vänersborgsspelaren Alexander Mayborn för att hans telefon hade skickat ett sms till Villas bandyspelare Pär Gustafsson där det stod:
"Se nu till att duscha ordentligt så att pisslukten försvinner."
Alexander nekade och trodde att det kanske var någon lagkamrat som skämtat. Pär tyckte att Alexander skulle skämmas som en hund, eftersom han skyllde ifrån sig.
Dom skulle utreda det där internt. Jag vet inte hur det gick, men jag vet att det finns en hemsk sms-tjänst som jag själv råkat ut för några gånger. Den gör så man kan skicka sms från sin egen telefon, men man skriver in ett annat nummer som syns som avsändare. När man sedan svarar hamnar man hos det numret man uppgett. Det är verkligen supertaskigt, så jag tänker inte skriva om hur man gör. Detsamma gäller dig Danne. Skriv inte hur man gör och använd inte det där en endaste gång till på mig, för då blir det krig.

Kommentarer
Postat av: Danne

Ja men får du ett sms från Göran Persson så är det förmodligen han som skickat det:)

2006-04-04 @ 10:52:44
Postat av: Qlas

Hmmm... Ja det där är ju faktiskt lite taskigt, och lite läskigt. Men jag antar att den observante kan se att det är ett sånt sms på något sätt, annars skulle det nog vara tämligen olagligt för teleoperatörerna att erbjuda eller vidarebefodra tjänsten. Gud en så grå och trist pensionärskommentar... till mitt försvar så har jag just vaknat.

Postat av: Pernilla

Fy på dig Danne. Jag ska komma på någonting snällt tillbaka.

Det låter bra att du är på fötter igen Qlas. Tyvärr så kan man inte se att det är någon annan som skickat sms:et. Det ser ut precis som vanligt. Om man har låtsaspersonens telefonnummer inlagd i telefonen så dyker till och med det rätta namnet upp i displayen.

2006-04-04 @ 13:57:59
Postat av: Terrie

Det låter jobbigt det där. Bäst är att inte lämna ut sitt telefonnummer till vem som helst... exempelvis såna där som snabbt lurar av en numret på nåt smart sätt för att sedan sms-terra en flera dagar sen.

2006-04-04 @ 14:54:15
Postat av: Qlas

hmmm...

2006-04-04 @ 15:50:48
URL: http://qlasimodo.se
Postat av: Pernilla

Qlas nu ignorerar vi Terrie och hennes mycket märkliga kommentarer.

2006-04-04 @ 16:23:50
Postat av: Terrie

Jag tycker INTE att min kommentar förtjänar er ignorans faktiskt...lyssna i stället på de äldres livsvisdom hehehe

2006-04-04 @ 20:12:25
URL: http://blogg.passagen.se/terrie.warren
Postat av: Terrie

och mina kommentarer riktar sig INTE till Qlas i fall han mot förmodan skulle tro det Hmmmm...:)

2006-04-04 @ 20:13:41
URL: http://blogg.passagen.se/terrie.warren
Postat av: Qlas

Nä att få oväntat mess från mig måste ju vara det absolut bästa som kan hända. Säkert många som går runt och hoppas på det. Det tror jag.

2006-04-04 @ 23:42:49
URL: http://qlasimodo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback