Sprit och hundcafé

I fredags var jag ut och gjorde reportage om olika bartendrar i Stockholm.
Min kompis Hanna ringde för att planera en utekväll med mig. Undertiden jag pratade med henne pratade reportern med bartendern.
- Ni journalister dricker ju så mycket, sa bartendern.
- Näääää jag går nästan aldrig ut. Jag förstår verkligen inte vad det där kommer ifrån, svarade reportern.
Precis när hon sagt den meningen hade jag pratat färdigt i telefonen och vände mig till dom och sa någonting riktigt opassande.
- Nu måste vi skynda oss så jag får åka hem och dricka sprit.

Jag drack bara lagom mycket. För i lördags jobbade jag. (kväll)
Jag, Nicklas Bodell och hans hund Molly åkte till Östermalm där vi gick på ett nyöppnat fik. Därinne satt minst fem hundar med sina hussar och mattar. Jag och Nicklas tog en latte medan Molly tog en hamburgetallrik. Men hon var inte så sugen så det blev en doggy bag av det hela.
En enkät gjordes också. Fyra vanliga hundar och en kändishund fick svara på frågan om deras favoritkäk. Kolla noga in hund nummer fyra i enkäten. Den är riktigt snygg.
Jag ringde upp Lars-Åke Wilhelmsson (Babsan) och tog hans hund Pajas som kändishund. Lars-Åke blev glad att Pajas skulle få vara med och han skulle gå till hundfiket. Men precis som i människovärlden får kändishundar komma in på många ställen ändå. Så det blir nog inte så märkvärdigt för Pajas att gå dit.

På söndagen gick jag och Hanna på musikalen Mamma Mia. Nyktra förstås. För nyktra är vi journalister faktiskt nästan jämt.

Kommentarer
Postat av: Mie*

Hade väl aldrig trott något annat ;-) Tack för titten o välkommen in till mig!

Postat av: Pernilla

Tack Mie* Jag ska hälsa på!

2006-08-21 @ 21:24:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback