Apor och bockar

I fredags satt jag länge och tittade på schimpanserna i Furuviksparken. Bortsett från att dom bor riktigt jäkla trångt så var det roligt att se dom.
Deras skötare Ing-Marie brukar åka runt och föreläsa om schimpanserna. Det viktigaste är att man inte låter sig plåtas med aporna när man är utomlands och att man inte köper hem några souvenirer från dom. Man ska inte heller köpa teak, mahogny eller hardwood, för det är apornas regnskog som tas. Så nu bestämmer vi att vi ger fan i det.

I lördags var det 30 års fest. När det är fest är det bra att inte ha ett fint teakbord eftersom många blir väldigt fulla. Födelsedagsbarnet själv blev rätt full hon med och började korka upp alla fina presenter hon fått. Lyxchampagne och fina whiskeyflaskor passade tydligen bra som påfyllning mitt i natten.

I söndags var det invigning av bocken. Synd bara att raketerna var framför bockens huvud. Det blir liksom så att om man ska plåta bocken tillsammans med raketerna så är det bockens arsle som kommer i centrum. Det var utlandsbeställningar på bockbilderna så nu vet världen hur Gävlebockens bakdel ser ut.

Kommentarer
Postat av: Tess

Hmm... skumpa är ju ändå godast efter några tequila och whiskeyn är fortfarande kvar. Alla tre! Dessutom oöppnade. Kanske kan det vara så att kära skribenten hallucinerade där miss i nassen? ;-) Kul var det iaf...

2006-12-05 @ 12:10:14
Postat av: Pernilla

:o) Kanske det. Ja det var roligt. Om det finns whiskey kvar måste du ju ha en ny fest snart.

2006-12-06 @ 11:41:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback