Invigningar

Jag gick på utställning i konsumbutiken. Ulrika visade mig filmjölk och yoghurt som hennes reklambyrå designat. Det såg riktigt bra ut.
I fredags bjöd Kilometer som reklambyrån heter på mat. Dom invigde sina nya snygga lokaler. Jag köpte en magic eight ball som present, utifall dom får svårt att bestämma hur dom ska göra någon gång. Nu hoppas jag i och för sig att den där bollen ljuger ibland för jag fick inte några fördelaktiga svar när jag frågade den saker.
Är jag snygg?
Nej
Är jag söt?
Nej
Är jag inte åtminstone lite söt?
Nej
Ok, men visst är jag väl pytte lite, alltså mini mini lite gullig i alla fall?
Absolut inte
Min kompis Emily har nu förbjudit mig att ta i hennes magic eight ball när jag är på fest där. Det tar liksom alldeles för mycket tid innan jag får dom svar jag vill.

I torsdags var jag också på invigning. Det var Borgarskolans bibliotek som invigdes. Maten var riktigt god där med. Rektor Olof höll tal. Han pratade om olika skolsalar, men var lite osäker på en sak och frågade därför svenskaläraren om råd.
- Oj, jag slutade lyssna för ett tag sedan, svarade hon.
Man måste alltså vara skärpt och lyssna trots att man är ledig och går på fest.
Själv gick jag en tipsrunda med allmänbildande frågor. Jag blev lite nervös för jag vill ju inte framstå som dum, men jag tänkte att jag går tipsrundan och kastar lappen om det är för svåra frågor. Nu hade jag en jäkla tur och kunde allihopa, så i veckan hoppas jag på att få ett fint pris.

Kommentarer
Postat av: 25Fagersjö

Dumheter att förlita sig på en eightball! Du om någon borde väl veta bättre! ;) Om du frågar på andra sätt så blir det nog andra svar. Och så allmänbildad som du är så skulle du redan fått priset tycker jag.
Ha en trevlig vecka!

2006-11-27 @ 00:59:09
Postat av: Klas

Jaha... ja en sån tipspromenad gick jag med Emma för ett tag sen...

Vad har Bamse för färg på sin luva?

1. röd
X. blå
2. gul

Hmmm... tricky-tricky!

Postat av: Copyatorn

Din magiska boll gjorde verkligen succé. Vi har snart nött ut den. Finns ingen anledning längre att ha långa strategiska möten ? just ask the ball!
Kom gärna med fler roliga presenter till oss!

2006-11-27 @ 20:04:49
Postat av: Daniel

Lyssna nu på vad eightbollen säger.
Den har alla svar.
Själv hade jag nog behövt den som vägledning i mitt förvirrade liv.

2006-11-28 @ 11:20:50
Postat av: katarina

Vad mycket skoj grejer du får gå på tant P! Free food överallt. Det är just som det ska vara. Och bry dig inte om bollen. Ibland kanske det är lika bra att inte få några svar. På vissa frågor iallafall. Kramar K

2006-11-28 @ 16:38:08
URL: http://blogg.passagen.se/luktsuddis

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback