Fittorakel, Schlager, Pride och Kristian Luuk

Igår plåtade jag dildokubb och ett fittorakel.
Fittoraklet sa ordet fitta hur många gånger som helst på en timme, men ändå bar hon runt på ballonger där det stod: Det heter Snippa.

En till konstig sak på Pride är att många talar om att det inte spelar någon roll vilket kön man har. Lik förbannat kan det ta hus i helvete om man kallar en transsexuell för han.

Jag var på Pride hela dagen igår och lyssnade på schlagers. Mycket trevligt förutom idioter till vakter. Försökte först gå in till fotodiket på vänster sida om scenen. Det var bara ett rep hängandes och en meter in från det stod mina fotografkollegor och plåtade. Men se där fick man inte gå in. Jag var tvungen att tränga mig igenom publiken och gå in från höger.
Sedan var det paus och när andra delen började så hade vakterna omgrupperat sig. Vips så skulle man gå in från vänster sida istället.

Efter spelningen fick man ringa ut artisterna man ville prata med. Reportern bestämde sig för Kristian Luuk. Men det verkade inte vara speciellt genomtänkt det där, för några frågor verkade han inte ha. Istället plåtade jag lite. Kristian intog genast sin arga leken pose.

Kommentarer
Postat av: Daniel

Verkar lite speciellt det där Pride. Jag ska dit i morgon.
Gå i tåget med Anders Borg och de andra bögarna.
Frågan är om man kan kalla honom han utan att åka på stryk?

2007-08-03 @ 20:42:43
Postat av: Pernilla Ericson

Jag ÄLSKAR din blogg! Damn vad du är rolig, kvinna!

Postat av: Pernilla

Tack Pernilla! Nu blir jag glad när till och med en expert gillar min blogg.

2007-08-05 @ 23:29:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback