Björn Ranelid

När Britt Mattsson var gravid ville hon inte äta godis som andra gravida brukar göra. Britt ville istället höra Björn Ranelids röst.

Igår var vi och lyssnade på honom. Innan vi gick dit låste Britt in sig på toaletten en lång stund för att putsa upp sig.

Väl där ville Britt ta plats på en gång. Längst fram skulle vi sitta och där fick vi vänta i 55 minuter. Britt var nervös och satt och ojade sig.  
- På en av mina första dejter började min mage kurra. Det var klassisk musik och en person på bänken framför vände sig om och satte fingret framför munnen och hyschade åt mig. Jag är alltid rädd att min mage ska börja låta så när jag är på olika tillställningar, berättade Britt och suckade.

Det hela gick fint. Britt sa flera gånger att allt var så bra. Höjdpunkten för henne verkade vara när Björn sa att hon såg snäll ut. Extra mallig blev Britt eftersom han inte sa någonting sådant till mig.


Kommentarer
Postat av: Daniel

Ja, men sedan ser du ju inte så snäll ut heller, alla gånger...
Men du vet, det är ju insidan som räknas, så tänk inte på det...
Hahaha, hohoho.
Skoja bara. Hur går det med Kinaresan?

2007-12-05 @ 17:34:02
Postat av: britt

Alltså, om du tycker att tvätta händerna o dra upp strumporna som korvat i hop sig är att piffa till sig, förstår jag ju varför du ser ut som du gör. HAHAHA!!! Och inte var det jag som ville sitta längst fram för att skaffa sig pluspoäng, det får jag ändå, för att jag ser så snäll ut.

2007-12-05 @ 19:13:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback