Fotograf-Britt roar sig gratis

Meddelande från Britt Mattsson:

Jo, idag har jag varit på turné i Almedalen med barnen för att visa dom att man kan ha roligt gratis. Vi roffade åt oss massor av godis, pins, knappar, reseplåsteretuier, leksakskameror, våtservetter, nyckelknipor som flyter, vattenflaskor, 2 stycken väskor, lypsyler,armband, tatueringar, usb-minne och ballonger. Och så fick vi fika på vårdförbundet, tror jag att det var, och så var det chokladprovning i svenska kyrkans tält. Ska du inte komma hit o fota lite politiker? Jag kan gå samma runda med dig. Här finns massor av antiseptiska våtservetter, det är tydligen bara att ta. Sen såg jag Lars Ohly, men när jag sa det till mina kompisar sa dom att det var ju Persbrandt och det är ju ännu bättre. 

Själv ska jag snart iväg på allsången och där kommer jag att bli bjuden på vegetarisk korv. Meningen är nog att jag ska ta en, men jag är alltid så hungrig, så trots att det kanske blängs lite, så kommer jag att ta två. Nu ska jag ringa mamma och säga att hon ska titta efter mig på teve. 

Kommentarer
Postat av: björnen

.... kul, vidarebefodrar infot till Resumé.

De vill ju ha "Almedalsskvaller" vad av vkt som händer där.

Postat av: Pernilla

Då måste du ge biobiljetterna till Britt!

2008-07-08 @ 22:38:54
Postat av: Påven

Hur smakade korven?

Och för att svara på din fråga. Jo jag jobbar nu för tiden. Under lediga stunder med husarbete, resten med att fylla de troendes lystmäten.

Imorgon är det dags igen..

2008-07-08 @ 22:52:46
Postat av: Pernilla

Det smakade utmärkt! Bra att du jobbar Påven!

2008-07-09 @ 01:28:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback