Min nya accessoar

I tidningarna står det att man ska satsa på accessoarer i sommar, så nu har jag skaffat mig en. 

Min accessoar heter Danne. Danne har stora muskler och bruna fina hundvalpsögon. Jag tar med honom lite överallt så får han stå bredvid mig och se snygg ut.

Inte nog med att han ser bra ut, han kan prata också. Han är riktigt rolig faktiskt. Dessutom svarar han snabbt och bra på alla sms. Han har många fina kvaliteter. Han är 1000 gånger bättre än en Gucciväska. 


Kommentarer
Postat av: Freemale och jättelycklig!

Sitter och surfar med din dator igen!

Titta här så bra vi har det!Lycklig och stadigt singel, går det? Jodå. Kvinnor som väljer singellivet före man och familj blir allt fler. Den moderna singelkvinnan är här för att stanna.

Är du en av de lyckliga och framgångsrika kvinnorna som väljer friheten som livet som singel innebär? Och som verkligen tar för sig av allt som finns därute? Då är du inte ensam. De moderna singelkvinnorna blir allt fler och fler i vårt samhälle. Och mycket tyder på att den lyckliga, moderna singelkvinnan är här för att stanna.Livsstil - freemale

Det kallas bland annat för freemale. Och freemale innebär inget mindre än att vara en självständig kvinna som klarar sig perfekt utan en man, ett fast förhållande eller familjebildande. Kännetecken för en trendig freemale är att hon inte är bunden till sin ålder och kan således befinna sig i princip vilken ålder som helst. Här saknar åldern betydelse. Desto mer relevant är i stället friheten och valmöjligheterna. Att vara freemale innebär också att ha ett visst förhållningssätt och en viss inställning till livet, detta menar etnologen och trendstrategen Ida Hult, på Trendethnology.Viktiga vänner!

Moderna freemales väljer vännerna och friheten före partnerskap och familj. Dessa upplever att det känns viktigare att prioritera sina väninnor - och då förutsätts det så klart att kvinnorna har flera vänner att umgås med. Gärna sådana som har mycket tid - som freemalekvinnorna själv.

SATC inspirerar

Populära tv-serier med starka kvinnliga huvudrollsinnehavare som tar för sig, både vad gäller män och karriär, till exempel Sex and the city (SATC) och den nyare serien Lipstick Jungle förstärker bilden av den lyckliga singelkvinnan. Och många kvinnors stora förebild är SATC-tjejen Carrie Bradshow. Att vara freemale är inget för den som vill leva snålt då detta ofta innebär en dyrare livsstil. Ida Hult menar att högkonjunkturen också har betydelse. Hon bekräftar att det kan vara en tuff ekonomisk livsstil - att bo själv. På det här sättet är livsformen som freemale en relativt elitistisk boendeform, menar hon.Flärd och lyx?

Kvinnorna förknippas inte sällan med att leva i ett fartfyllt tempo där lyx, dyra märkeskläder och high heels ingår i vardagen. Att unna sig själv presenter är också något som vi brukar förknippa med freemales, klargör Hult. Utan tvekan kommer vi att se mer av lyckliga freemales framöver - de är här för att stanna.

2008-07-07 @ 11:57:49
Postat av: Påven

Hallå där.

Roliga kommentarer då för nuförtiden.

Har hela världen gått bananas eller?

2008-07-07 @ 13:47:16
Postat av: Vanja

En sådan kanske jag åxå kan tänka mej köpa... Finns de på postorder?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback