EM-spelarna log

Jag stod som välkomstkommitté när landslaget landade på Brommaflygplats i dag. De kom hem alldeles för tidigt. Aftonbladet hade en banderoll över varje sida i sportbladet där det stod SKÄMS! Texterna i tidningen kommer nog inte direkt att ramas in och sättas upp. Trots det var spelarna inte så sura som jag räknat med. Jag mötte dem en gång på Arlanda efter en annan förlust och då var det värre. Då sprang de förbi reportrarna utan att säga ett ord. Nu log de till och med ett antal gånger och de tog i hand och kramade varandra innan de skildes åt. De har ju trots allt lite nubbe att se fram emot i morgon.


Själv kliver jag av mitt skift i natt, så jag ska också fira midsommar. Den ska firas i Stockholmsskärgård. På lördag fortsätter firandet i Gävle. Min långa, smala, söta, blonda kompis fyller 30 år. Den jäveln har dessutom lockigt hår. För denna irriterande tjej ska jag alltså sätta mig i bilen, köra en massa mil och lämna underbara Stockholm för några dagar. Om ni vill titta på henne kan ni köpa Arbetarbladet i dag. Där är hon på familjesidorna. Det är jag som har tagit bilden på henne, men det glömde hon tydligen att nämna för reportern. Grattis på din stora dag Annelie! Kom ihåg att baka en riktigt god tårta nu till jag kommer hem. 

Kommentarer
Postat av: Anna Lee

Yes, captain. Puss!

2008-06-20 @ 01:16:55
Postat av: Mia P

Sjysst att ni ställer upp för era kompisar uppe i Gävle. Ja, du vet, tar en bild, ser till att de kommer med i tidningen, favoriserar företag med mera. Sjysst liksom - lite gnosjöanda över det hela - hålla varandra om ryggen och träffas i kyrkan och ta beslut. Häftigt!

2008-06-20 @ 08:45:00
Postat av: bittan

Vem är den supersnygga tjejen på bloggens presentationsbild???

2008-06-20 @ 13:18:38
Postat av: Anonym

hot! Strunta i tönten mia som verkar bittermandel!

2008-06-21 @ 01:29:45
Postat av: Anonym

Oj, har Mia aldrig varit med i tidningen? Vill jättegärna vara med men får inte och blir lite avundsjuk?

Och jämför något som Mia inte har bakgrundsinformation till med Gnosjöanda?

fnys

2008-06-21 @ 12:03:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback