MSN med sexreportern Mattias

Jag: Berätta nåt skoj så att alla AB-kollegor får veta lite om ditt nya liv.

Mattias: Ja du…jag har skrivit om lustgården (sexaffär) och nu skriver jag om femidomen, en kvinnlig kondom. Så jag har blivit lite som Uppsalas Malena Ivarsson. Skillnaden är bara att jag blir mer röd i ansiktet.

Jag: Vad är det för kondom?

Mattias: Man kör in den i muttan. Män som har analsex kan också använda den. Jag tror det är första gången jag har skrivit analsex någon gång...jag skäms nästan när jag skriver det.

Jag: Äh, dra på nu för fan när du har chansen. Gör ett konsumenttest och ta hem en för att prova.

Mattias: Hon försökte visa med händerna...sa att man för in den som en tampong...jag såg jävligt frågande ut. Dessutom tvingade tanterna i sexaffären mig att känna på en lösmutta... När jag höll i den frågade dem mig om jag tyckte den kändes som en riktig. Fotografen tittade direkt på mig och väntade på mitt svar - då blev jag knallröd i ansiktet och sade: "hur länge sa ni att butiken legat på det här stället?"

Jag: Det var otippat att du skulle fega ur sådär. Jag skulle plåta sexleksaker åt Expressen förut och passade då på att fråga en hel massa i affären och vet du vem som blev röd i ansiktet? Han bakom disken!

Mattias: Haha...fan det är ruter i dig!!! Jag ska fan köpa sexleksaker jag också...

Jag: Vad tycker dina kollegor om din bajshumor då?

Mattias: Det värsta är att min bajshumor här kommer lite på skam. Men när en kompis som är lite überklass fyllde 30 hade han och hans fina tjej fest i Sthlm. Jag tyckte alla som var där var bra fisförnäma. När jag blev full och skulle på toan kom det fram två nippertippor och fråga om jag inte kunde gå ut i parken så de skulle få toan. Då sade jag: "Jo men det ser så illa ut i parken. Jag ska lägga av ett sjujävla lass bajs men om ni vill kan ni få hänga med till parken". De fnyste och gick och skvallrade för sina pojkvänner.
Sedan vägrade de dela taxi med mig till Uppsala. Jag satte mig i taxin först. När de såg att jag satt där bak slog de igen dörren och beställde en ny. Jag frågade dem bara om de gått och kollat nått i parken.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mattias är en skön kille. Kom tillbaka till Arbetarbladet! Vi behöver någon som tar tag i livets stora frågor. /AB

2008-11-18 @ 15:09:15
Postat av: marit

KÄnsliga tjejer....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback