Helgen

Det var en intensiv och rolig Stockholmsweekend.
Vi hann med att samla på oss många shoppingpåsar på förmiddagen och sedan var det dags att göra oss i ordning för kvällen.

Lilla Ella 2,5 år ville absolut följa med och titta när Ulrika duschade.
Ulrika klädde av sig och Ella kommenterade det hela med ett enda ord.
- Oj.
Ulrika frågade aldrig vad hon menade med det, men hon hade tänkt...oj bra? eller oj dåligt?

En gång när Ella duschade med sin mamma var hon också riktigt rolig. Mamman var lite hårig och Ella trodde tydligen att det var ett litet djur.
- Ella klappa!
- Nej, svarade Ellas mamma.
Ella tog då förgivet att djuret var elakt.
- Jag är rädd!

Vi åt underbart god mat på Folkoperan och Ida och jag skulle dela på en halv vinare, men de ställde in en hel flaska. Vi ville ju inte vara oartiga, så vi drack upp nästan allt.

Sedan gick vi iväg till musikalen. I början sjöng Brolle bara små bitar av låtarna. Ida verkade vilja höra mer, så hon sjöng färdigt stroferna som Brolle börjat på. Det blev succé. Människorna i bänkarna runt omkring verkade tycka att Ida var riktigt duktig. De vände på sig för att se vem som sjöng så vackert.

För flera år sedan fick jag ett VIP-kort hemskickat. Jag visste inte om det var till något bra ställe och jag visste inte om kortet gäller fortfarande. Jag gillar egentligen inte alla töntiga VIP-hörnor och VIP-rep och VIP-fållor och allt fjanteri, men det var ändå väldigt skönt att glida före och slippa kön. Stället var bra, så vi dansade till väldigt sent. Lite efter klockan fem kom vi i säng och det kändes rätt tungt eftersom vi skulle åka tillbaka till Gävle klockan 11.00.

I dag jobbade jag, men jag var oförskämt pigg. Kaffe är en fin uppfinning. Likaså de magiska clear eyes dropparna som gör att röda skvallerögon inte kan vara till något bevis på dåligt levene.  

Jag plåtade Gefle-Elfsborg i dag. Det var en jättetrevlig och bra match tills Anders Svensson sköt in den avgörande bollen när det bara var några sekunder kvar. Vad onödigt. Vad synd. Vad tråkigt. Men som polisen som sitter bredvid mig sa… Det var snyggt och iskallt av Anders att sätta den.

Kommentarer
Postat av: U

Observera att jag, Ulrika, INTE är Ellas mamma, haha. Ville bara få det sagt! Tack för en toppenhelg bruden! Det måste vi göra om...

2009-04-19 @ 21:15:23
Postat av: Kattis

Bra att ni fick en finfin helg, jag tänkte på er flera gånger. Nästa gång lovar jag att följa med. Men oj, nästa stora fest blir ju din 40-års skiva P, du som är äldst av oss alla. Inte så långt dit heller. Kramar från K

2009-04-19 @ 21:15:47
Postat av: hemmapappan

tyckte inte dropparna hjälpte,såg lite sliten ut!

2009-04-20 @ 15:35:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback