Polisradio

Nu är det 15 minuter kvar att sitta av. Mitt jobb dessa minuter är bara att lyssna av polisradion som piper ibland. Den piper i tid och otid. Oftast i otid faktiskt.

I dag till exempel fick jag skynda mig i väg på en brand som inte var någon brand. Tre brandbilar, två polisbilar och en ambulans åkte i onödan. Och så jag då förstås. Jag åkte också i onödan.  


Kommentarer
Postat av: Benny

En fråga till dig som är proffs. Jag såg just den informella presskonferensen med Forsberg på tv-sporten. Under tiden så smattrar fotografer av 200 bilder på en stilla sittande Foppa. Detta är ganska vanligt på presskonferenser. Jag trodde att fotografer var så skickliga att de kan få ett tiotal bra bilder av tjugo/trettio. Men nej, det verkar som om minst tvåhundra måste tas. Dessutom sprang en kille brevid Foppa när han gick med kameran på ren chansning smattrandes för någon närbild av mustachen.Ta inte det här på fel sätt nu. Jag har all respekt för fotografer. Jag kan köpa att man måste ta hundra bilder på en match för en riktigt bra bild. Men att tömma "rullen" på en intervju?? Vad förväntar man sig? Att tänderna ska trilla ur. Att han nyser? Sätter fingret i näsan?Varför kan man inte bara ta ett tiotal bilder och sen gå därifrån och inte stå ivägen?Du tar jättebra bilder. Tar du också 200 på en 2-minuters presskonferens?

2009-02-17 @ 22:58:39
Postat av: Pernilla

Hej Benny!Jag smattrar på rätt ordentligt jag också. Och som du skriver väntar man på att det ska hända någonting extra så att personen inte bara sitter där och glor.Roligt att du gillar mina bilder. Tackar, tackar!

2009-02-18 @ 16:59:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback