Äckel

I går plåtade jag AT-läkare på kräk-sjuhuset. Britt gav mig några tips och råd inför besöket:
- Ta inte i någonting!

Jag klarade mig undan från att trycka på ringklockan, för det gjorde reportern. Sedan var jag tvungen att ta i hand och hälsa på fyra personer direkt.
- Riv av det här snabbt nu så att vi kan dra hem, bad jag reportern.

Under tiden hon intervjuade satt jag och tittade på AT-läkarna som hade lektion i rummet bredvid. En av dem satt öppet och petade i näsan. Helt ogenerat rullade han sedan det han hittade. Det var inget engångsbesök uppe i håligheten utan ett konstant grävande.

Väl tillbaka på tidningen gick jag direkt och tvättade händerna och sedan gick jag vidare till Britts fack och lånade hennes antiseptiska spray.

I kväll ska jag på konkurrenten Daniel Siksjös 30-årsfest. Hoppas jag klarat mig från smitta så att det inte blir det ordet man inte får säga när Britt är i närheten… Kaskad.

Än känner jag mig pigg och glad. Peppar, peppar, inte ropa hej.

Kommentarer
Postat av: grillad?

Enligt envisa rykten gick det ett prio 1 -larm till just den där festen...Räddningstjänst, polis och en lokaltidning var snabbt på plats. Någon som fått för mycket tändvätska i sej hade ringt och yrat om "öppna lågor"! Det var väl inte du???

2009-03-22 @ 09:38:47
Postat av: Tips till namnbyte

Borde inte bloggen döpas om till: Pernillas blogg om Britt?

2009-03-22 @ 11:24:53
Postat av: Britt?

Har du inte förstått att Britt bara är ett samlingsnamn för vem/vad som helst.

B, som i Bra namn. R, som i Riktigt användbart namn. I , som i Inte igenkänningsbar. T, som i Tjej/kille och T, som i Toppentjej/kille.

2009-03-22 @ 11:46:33
Postat av: Pernilla

Nej, jag vet inte varför det dundrade dit så många polis och brandbilar. Troligen var det Britt som ville förstöra hela tillställningen eftersom hon inte var bjuden.

2009-03-22 @ 14:48:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback