Familjedag med Britt

Britt och jag var på vernissage i dag. Det var vin-specialisten Sune som ställde ut sina bilder. Utställningen heter "Mellan sömnlöshet och mardröm". Bilderna är coola och hänger i Kulturkiosken som ligger i samma hus som Arbetarbladet.

Britts barn och Britts man var också med och tittade. Dagen till ära hade Britt och jag klätt oss i en var sin prickig svart/vit klänning. Hennes barn verkade tycka att det var lite pinsamt.

Innan vi gick sa Britt att vi måste skriva i gästboken. Många skrev att det är inspirerande och fina bilder, men så skrev inte hon. Efter mitt namn skrev hon sitt och sedan lade hon till: was here.

Sedan fick jag nys om att Britts familj skulle gå på zoo och därefter fika på konditori. Det är sysslor som jag också gillar, så jag följde med på deras familjedag.
- Nu ska vi gå och köpa en kanin, sa Britts dotter.
- Ja, absolut. En kanin ska ni ha, sa jag.
Britt gav mig onda ögat.

Inne på zoo blev det lite tjat. Ena dottern vill väldigt gärna ha en dansmus eller vad det nu var för sort. Jag uppviglade barnen lite i smyg när Britt och hennes man inte hörde. När Britt lyssnade sa jag till barnen att det är mycket jobb med djur. Barnen måste tro att jag är schizofren. Jag har en bok hemma som jag ska ge till dem vid lämpligt tillfälle. Min första hamster heter den.

Efter konditoribesöket gick vi raka vägen till en godisaffär. En av oss stack ner handen och nallade en godis ur påsen innan påsen var betald. Man kan ju tro att det var barnen som inte visste bättre, men så var det inte. Inte heller var det Britts man och det var givetvis inte jag.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var nog sista gången Britt tog med dig på café. /Cat

2009-03-16 @ 10:11:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback