VIP-dag

Ulrika fick tag i Arbetarbladets två VIP-kort till Kungsberget i dag. Det är inte många som hört talas om att Arbetarbladet har två kort som man får låna. Den nyheten har liksom läckt ut nu när säsongen snart är slut.

Jag tog i alla fall på mig min spritt nya vita skiddress och åkte hela dagen till liftarna stängde. Solen sken och himlen var blå. Lunchen åt vi utomhus. Kaffet drack vi utomhus och bullen åt vi utomhus. Det var en underbar dag.

Det enda som störde mig lite var att vita-damen stod efter vägen när vi åkte hem. Jag har bara hört talas om henne, men nu fick jag alltså se henne live. Hon stod och vinkade fint som drottning Silvia. Klädseln var som det låter – vit. Vita skor, vita byxor, vit jacka och en vit mössa. Ja, hon såg ut nästan som jag gjorde i skidbacken. Nog för att hon var fin, men det kändes liksom ändå inte så sexigt.

När vi kom till Gävle igen var det som att köra in i en vägg. Vädret växlade totalt och all sol försvann plötsligt. Snopet alla Gävlebor. Tänk om ni vetat att några mil bort sken solen och människor gick runt utomhus i t-shirts.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Tycker du att det var rätt låt som vann i melodifestivalen igår? Diskutera i min blogg bland kommentarerna :)

Postat av: britt

Vilken härlig dag ni verkar ha haft! Efter gårdagens chips, dip, ostkrokar, kokosbollar macshmallows o läsk måste det ha känts bra för Ulrika att röra på sig. Själv fortsatte jag att äta idag.

2009-03-15 @ 19:19:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback