Fest på dårhuset

Reseledaren Hanna är en mycket driftig person. Att resa med henne är verkligen glidigt. Hon tittar upp allt och letar ut roliga saker som vi ska göra. Vi andra följer mest med. I kväll ringde hon och nu håller det på att spåra ur. Nu har hon kommit på att vi ska festa på ett dårhus i Japan. Det är tydligen det nya. Men jag är inte den som är den. Det kan ju bli riktigt roligt det där.

Kommentarer
Postat av: Johan

Kan du inte ta klart flygkörkortet då och bjussa Hanna på en spännande tripp med okänd destination? ;-)

Postat av: Pernilla

Jag vet Johan. Jag måste ta tag i det där. Jag tror faktiskt att det är navigationens fel. Navbrickan är som ett stort frågetecken för mig. Men det är sant, jag ska ringa och boka in lite flyglektioner till veckan. Jag tvivlar i och för sig på att Hanna vill flyga med mig, men jag ska prova. Ditt flygplan är för övrigt snyggare än det jag får flyga…

2009-10-24 @ 21:19:17
Postat av: Johan

Den där navskivan är lite mumbojumbo tycker jag oxå, men det finns ju kalkylatorer (sök på E6B) som ligger mer i tiden, och dom borde ju vara godkända tycker jag.

Jag flyger gärna med, no problems :))

2009-10-25 @ 20:01:27
URL: http://www.f15fk.se
Postat av: Pernilla

Härligt. Då har jag i alla fall en som törst flyga med mig. Jag ska söka på E6B, men först måste jag lägga lite energi på flygoperativa procedurer. (Prov på torsdag)

2009-10-26 @ 18:46:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback