Porträttkurs

Det är som alltid roligt att vara i Kalmar. Sist jag var här fick jag lära mig hur telefonavlyssning fungerar. Det var en mycket bra och givande kurs. Det tjuvlyssnas hejvilt här i världen.

 

Men nu bryr vi oss inte om det, för den här gången lär jag mig att plåta fina porträtt. Dagens teori är över. Nu väntar en fotouppgift ute på stan. Uppgiften ska utföras snabbt och effektivt och därefter väntar traditionsenligt ett restaurangbesök.

Kommentarer
Postat av: Britt

Är det ett traditionsenligt restaurangbesök varje dag den här veckan? Och gott fika och finfrukost? Hoppas det, för det är du värd.

2009-10-05 @ 16:45:32
Postat av: Per Brodén

HEj,

Är det du som tagit bilden på Sandviks Lars Pettersson på dn.se idag?

Väldigt bra! Agerade han, eller bestämde du?

En man klämd av träpanelerna och porträtten på väggarna, nu själv ett porträtt bland de andra porträtten

Per

2009-10-06 @ 09:24:46
Postat av: Pernilla

Hej Per,

Vad roligt att du gillar min bild i DN. Snällt att du skriver det!

Jag försökte först att fotografera honom på hans tjusiga kontor, men det var troligen lite för fint för att visa upp, så vi gick ut ur rummet. Där stod i stället den fina soffan, så det fick bli den.Tack vad gullig du är Britt! Vi ska ut på restaurang i dag med. Jag tror att lärarna vill att vi ska beställa pizza, men det vill inte vi. Vi vill leva i lyx här i Kalmar. Frukosten är god, men det är lite ont om fika tycker jag nog. Kaffe finns men inga kakor.

2009-10-06 @ 16:33:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback