Äckligt

"Hör av dig någon gång" skrev en läkarpolare till mig på facebook. Jag tog då chansen och messade en fråga om mitt öga som är knallrött om jag tittar till höger. Det ser så äckligt ut att jag knappt kan titta på mig själv i spegeln. Ändå passar jag på att göra det varje gång jag går på toaletten och så tänker jag att det verkligen är fascinerande äckligt. Jag har även plåtat av ögat med min iPhone så att jag kan zooma in och smygtitta i bland.

Läkaren svarade att det är ingenting att bry sig om. Det är inte farligt och det är egentligen ingenting man behöver kolla upp, men han lade till att han kan undersöka mig i alla fall. Han passade också på att påpeka att han egentligen är en psykdoktor så att jag även kan kontakta honom om jag ser eller hör någonting konstigt.

Min chef tyckte precis som jag att ögat ser så äckligt ut att jag inte får titta till höger när han är i närheten. Det kan jag utnyttja i morgon. Om jag får ett tråkigt jobb går jag bara fram och flackar med blicken tills han tar bort det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback