Hockeykväll

Brolin-kopian bjöd hem mig och mina hundar samt två killar för att titta på hockey hemma hos honom. Han öppnade i sin vanliga hemmadress: t-shirt och kalsonger.

 

Inte nog med att han satt och funderade över alla domarbeslut i matchen, han satt även och tänkte på ett sms som han fått från en av tjejerna han är intresserad av. ”Jag träffar dig gärna igen, men bara som kompis”. Brolin-kopian verkade tycka att det var ett för invecklat språk, så han ringde upp för att fråga vad hon menar med det.

 

När matchen och glassen var slut hade jag bråttom hem, för jag har fått en KP i brevlådan i dag. Den är verkligen läsvärd. Ta till exempel de här kloka orden från sidan Prat där barnen skriver själva:

 

Vi har tur!

Har ni någonsin tänkt på att vi människor har haft världens tur! Tänk efter! Om det inte hade blivit exakt perfekt värme, dragningskraft, cellbildning och en massa växter och djur på jorden så skulle vi inte ha funnits. Det är en på många miljoner att just vår planet skulle börja få liv och det är en på miljarden att just vi skulle finnas just nu. Det tänker jag på hela tiden. Någon som tänker på samma sak eller har en kommentar på detta?

 

I kväll verkade i alla fall inte Brolin-kopian tänka så mycket på det.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan du inte lägga ut en bild på Brolin-kopian i bloggen? //Brolinfan

2010-01-27 @ 20:19:00
Postat av: Pernilla

Jag har frågat nu och han har ingen bild som han är nöjd med.

2010-01-30 @ 12:23:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback