Gala och glasblåsning

Under tiden jag inte bloggat har jag fått en del gjort. Jag har bland annat varit i Luleå, i går var jag på en trevlig fotbollsgala i Hille och i dag har jag varit på ett glasblåseri och blåst glas.

 

I går var det lyxigt värre. Jag blev både hämtad och lämnad vid dörren och min bordskavaljer Ade håller förvisso på Hammarby, men han var trevlig ändå. Vi fick en trerätters middag och det var fixat så att den jobbiga vegetarianen (jag) fick äta annat gott än kött. Sedan dansades det hela kvällen till golvet blev halt och folk började trilla omkull.

 

I dag kvitterade Britt ut sin födelsedagspresent som hon fått av mig, Jenny och Catharina, nämligen att blåsa glas i Björn Steiners glashytta. Även i dag var det lyxigt värre och Catharina agerade taxi och hämtade och lämnade mig vid dörren. Trots att Britt var förkyld började hon att blåsa i röret. Hon vände sig artigt nog till mig först och frågade om det var okej.

 

Vi blåste varsin skål. Britts färgval var orange. Catharina valde snorgrön och Jenny valde turkosgrön. Själv gillar jag silver och färgen närmast var någon slags svart, så den valde jag. Britt poängterade att det är hennes födelsedagspresent som kvitteras ut och eftersom hennes kök är orange och svart så passar även min skål in där. Hon tror även att Jennys turkosgröna skål passar, men Catharina har tur och får behålla sin för snorgrönt passar tydligen inte in i Britts hem.


Kommentarer
Postat av: Lisa

Snyggingar!

2010-10-17 @ 22:29:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback