Hemma

Solen verkar alltid skina på Ibiza. I alla fall 300 dagar om året och det är ju lite fler än i Sverige det. Vi har turnerat runt på olika stränder och snorklat i grottor. Hanna som var på Ibiza för femte gången känner många som är födda och bor på ön. De visade oss de bästa stränderna, de bästa restaurangerna, de bästa pubarna och de bästa av allt förutom just det Ibiza är känd för, nämligen klubbarna. Så fort jag frågade om någon klubb eller om någon dj ryckte de helt ointresserade på axlarna. De har aldrig varit på någon klubb och som det verkar kommer de heller aldrig att gå till någon. De kunde ändå sätta upp oss på vilken lista som helst så det var bara för oss att välja klubb eller dj, men de vägrade att följa med in. Inte ens när det var F*** Me I'm Famous! med David Guetta eller när Tiësto spelade kunde de tänka sig att göra ett undantag.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ibiza är den ultimata semestern. Jag har varit där några gånger. /Cat

2010-09-08 @ 11:26:16
Postat av: Lisa

Fantastiska naturbilder! Människan som Gud skapade henne, plus lite minibikinis. Mer behövs inte!Måste styra upp en träff mycket snart.

2010-09-08 @ 11:28:48
Postat av: britt

välkommen hem! Vi har väl ett utvecklingssamtal framöver?

2010-09-08 @ 11:35:02
Postat av: Pernilla

Sant Cat. Det är ett mycket bra resmål.Ja, vi måste ses mycket snart Lisa.Tack Britt! Jaså ska vi utvecklas nu. Vi kanske kan försöka göra det nästa vecka. Hörs!

2010-09-09 @ 20:08:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback