God Jul

Min brors fru viskade till mig att min starkvinsglögg är spetsad. Jag kan ju inte vara en oartig gäst och inte dricka upp det jag får, så för mig verkar det alltså inte bli en vit jul. Grannens tomte står fortfarande kvar på tomtgränsen. Den står där året runt. Det är ingenting som husägarna bryr sig om, men några glas glögg till så tänker jag nog i alla fall ta mig ett snack med den där luvmannen.


Kommentarer
Postat av: Rebelltomte *36*

Tryck ner den i grannens postlåda, I dare you...

Hälsa ligan !

2011-12-24 @ 21:26:42
Postat av: Tom Tén

Intressant vore ju att börja smyga ut under slumpvalda nätter och gradvis pilla iväg tomten i nån riktning, en liten bit i taget bara, och invänta reaktion.Varför inte börja migrera den in på den egna tomten t.ex och se hur långt den hinner rymma innan grannens revirinstinkt kickar in och han måste ut och reclaima den - förhoppningsvis då en rejäl bit in på det egna territoriet.

2011-12-25 @ 00:27:11
Postat av: Pernilla

Jag vågade tyvärr inte det Rebelltomte, men hälsa gjorde jag och de hälsade tillbaka.Haha Tom Tén det var ju ett riktigt bra förslag det där! Jag ska försöka tuffa till mig och börja flytta den där in på brorsans mark...

2011-12-25 @ 17:40:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback