Snö var det här!

Brevbäraren kom med Kamratposten i dag. Den kunde inte ha kommit på en bättre dag faktiskt för jag är insnöad. Jag låg på soffan med en sovandes vovve på mina ben och en sovandes vovve på min mage (normalposition alltså) och då brakade det till nåt så överjävligt. Hundarna märkte hur rädd jag blev och vi flög upp allihopa. All snö som samlats hela vintern på taket rasade ner. Alla andra år har det rasat lite då och då så att man har haft ork att skotta bort det, men nu ligger mer än en meter hårdpackad snö på uppfarten som är riktigt lång. Tack och lov hade jag parkerat bilen på gatan, annars vore taket rätt intryckt nu. Jag har bokat en traktor som kommer i morgon, så till dess ligger jag här och läser min tidning.

Kommentarer
Postat av: Klas

Men om du nu kan ta dig ut till brevlådan och hämta KP så får du alltså upp ytterdörren... då måste du ju också kunna ta dig till bilen som du ju turligt nog parkerat ute på gatan... Så på vilket sätt är du insnöad? Är det inte bara så att du är jävligt lat?

2011-01-08 @ 09:10:17
Postat av: Pernilla

Va fan? Ja, kanske lite då...

2011-01-08 @ 11:29:03
Postat av: Elina

Scary! Var med om samma grej, bara det att min snö rasade ned över halva vägen och när jag tänkte ta ett nappatag och skotta bort det för grannarnas skull, höll jag på att få hela grannens snöras över mig. Det hamnade på den andra halvan av vägen och då tänkte jag att jag kan ju inte skotta min halva bara, och alltihopa orkar jag inte med, så jag lät en granne med kontakter fixa en traktor. Han kom efter fem minuter och slungade iväg skiten med ett leende. Som var gratis!

2011-01-08 @ 18:32:03
Postat av: Pernilla

Tur att du klarade dig Elina! Både från snöraset och skottningen.



Nu är min uppfart ren från snö. Det tog 1,5 timme för traktorn att skotta bort det.

2011-01-09 @ 21:43:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback