Ringarna är på plats

Nu är ringarna på fingrarna och min bror och hans fru har i skrivande stund varit gifta i cirka 18 timmar.

 

Jag har aldrig träffat ett sådant lugnt brudpar. På morgonen satt bruden och sippade på en kopp kaffe samtidigt som hon målade naglarna och planerade en långpromenad med hundarna. Brudgummen tog en sovmorgon.

 

Bröllopet var fint. Först fick vi en midsommarlunch utomhus och därefter var bröllopsakten vid klockstapeln som låg cirka 50 meter därifrån. Det var lite sol hela tiden och precis när ringbytet var färdigt och de vände sig till gästerna kom solen fram helt och ljuset på brudparet blev underbart vackert. Mycket bildmässigt.

 

Efter champagne, jordgubbar och mingel till en spelande trubadur var det dags för middag. Det var massor av mat som var riktigt god. Jag smög och gjorde i ordning två bröllopstallrikar till mina hundar också.

 

Tårtan var väldigt smaskig den med. Tyvärr var det en familj som inte kunde komma i går för de hade fått en dunderförkylning. Därför tog jag med lite tårta hem och i dag åkte jag ut med ett tårtbud. På så vis fick de stackars sjuklingarna vara med på ett litet bröllopshörn i alla fall.


Kommentarer
Postat av: Peter

Fångade du brudbuketten?

2011-06-25 @ 23:36:43
Postat av: Pernilla

Nej, inte fick jag någon bukett. Jag glömde dessutom att lägga blommor under kudden.

2011-06-26 @ 11:06:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback