Shopping med Brolin

Brolin-kopian ringde i dag och ville bli road. Jag sa att han kunde följa med och köpa en mikro och det ville han gärna.

- Jag brukar leka att vi antingen är tillsammans eller att du är min vårdare när vi är ute, sa han på parkeringen.

 

Inne på affären tog han en vagn och drog runt på min mikro. Fyra gånger hörde jag det smälla till och Brolin skrek varje gång. Vagnen gav honom stötar, men han drog snällt vidare ändå.

 

När vi packat in mikron i bilen ville jag gå in på nästa affär och köpa en ny mobiltelefon. Min gamla iPhone har klarat att falla i backen många gånger, men när jag kastade bilnyckeln på den blev den irriterad och tog bort punkt och mellanslagfunktionen. MinaSmsHarDärförSettUtSåHärEttBraTagNu. Ingen risk för särskrivningar med andra ord. I dag bestämde jag mig för att köpa en ny, söt, liten och billig mobil som jag ska ha tills jag bestämt vad jag egentligen vill ha.

 

Efter mitt mobilköp ville jag titta på skor och Brolin följde snällt med. Det var rea på många fina skor så jag samlade ihop cirka tio par och började prova. Brolin passade min väska samtidigt som han satte sig och surfade på mobilen. När jag gjort en grovsortering ställde jag upp några skor framför honom så att han kunde plåtade av dem med sin mobil. Sedan messade han sin kusin Emma som är modereporter på tv4 och Expressen. Han bad henne hjälpa mig och hon svarade att de till höger var snyggast. Jag såg hans svars-sms till henne. ”Tack för hjälpen, nu kanske vi kommer härifrån någon gång.”

 

Efter det skulle jag åka på ett jobb och Brolin var snabb att dra för han ville ha glass och det fick han inte för mig. Trots att han inte verkade allt för road av utflykten frågade han ändå om jag är ledig i morgon. Jag får se om han ringer då med eller om han fått nog.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback