Chefer och grodor

I morse plåtade jag två tjejer som inte är överrens med chefen. De är oense om arbetstiderna. Det skulle troligen bli lite tryckt stämning om jag gick in på arbetsplatsen så att chefen såg mig så de fick komma ut istället. Ofta brukar sådana här saker lösa sig så fort media blir inblandad, för då blir cheferna plötsligt medgörliga.

 

I går plåtade jag på en camping och där var i alla fall alla anställda nöjda. Det var så gulligt pyntat runt husvagnarna med små staket och små porslinsgubbar, tygfigurer och andra prylar. Det är roligt att titta på andras pynt, men själv håller jag på att göra mig av med mitt. Jag har läst en städbok och är nu väldigt peppad och inspirerad att kasta bort allt.

 

I dag fick min bil nya lampor. Det var sist jag åkte i mörkret som jag kom på att jag inte hade några halvljus. Varje gång jag mötte en bil fick jag köra till sidan för att inte blända dem med mitt helljus. Den dagen ösregnade det och det var otroligt många grodor ute på vägen. Det var så många att jag fick köra väldigt sakta för att hinna parera och inte mosa ner de små prinsarna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback