Sasha håller på Brynäs

Sasha Mesić och jag bodde på samma hotell när han satt i tornet på Fångarna på Fortet och jag var där för att plåta. På kvällarna spelade jag kort med honom och Felix Herngren och efter det har Sasha och jag hörts då och då, särskilt på alla högtider. I går när Brynäs vann tyckte han att det var en högtid för han håller på dem så han ringde.

 

På den tiden Leif Boork tränade Brynäs tyckte han att jag skulle ordna en träff åt honom så att han kunde säga vad han tyckte om än det ena och än det andra. Nu tyckte han till igen. Han vill att jag ska skriva vad han tycker om Niklas Wikegård, så jag tar ett av hans citat och lägger ut det i bloggen. Håll i dig nu mamma…

 

”Den där jävla Niklas. Jag skulle kunna strypa den jävla kommentatorn. Han ska hålla käften fy fan. Han håller på Skellefteå. Jävla idiot, fy fan. Det märks att han håller på dom och han ska jävlar inte ge tips om hur dom ska spela. Jävlar, fy fan. De har sina tränare till det. Fy fan.”

Och så vidare…

 

Om Brynäs vinner i kväll tänker han ringa igen. Vi får se hur recensionen lyder då.


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Nu ska guldet hem,ikväll är familjen på plats i läkerol arena.



Så ikväll kan du gå på party och vara partypingla!



Är det du som övningskör,är ett flygplan som åker fram och tillbaka ovanför stan!



Vi älskar brynäs!

2012-04-15 @ 14:45:01
Postat av: Pernilla

Det är inte jag som flyger. Jag var ute i skogen och SM-vinstfikade med Mats som är ett av Brynäs största fan. Han räknar med guld och det gör jag också.

Ses!

2012-04-15 @ 14:56:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback