Scorpions

I går vakande jag och tänkte ”Jaha, då är det morgon” men det var det inte för jag hade bara tagit en powernap och skulle åka till julbordet. Det var jag och 15 killar där och det var ”damen först” hela tiden. Maten var god och mötet gick bra men det är ändå inte helt optimalt att blanda sådär.
 
I dag finns det mycket att välja på i Gävle. Antingen kan man se utematchen mellan Brynäs-Timrå eller Linnea Henriksson som spelar i Gasklockorna eller så kan man som vanligt skotta snö efter plogbilen, men själv ska jag plåta Scorpions. Jag läste nyss i tidnigen att de vill att det ska finnas gula bananer utan svarta prickar i logen. 
 
Hemma hos mig har inte bananerna bara lite svarta prickar på sig, det händer då och då att jag hittar dem helsvarta gömda någonstans. Det är jag själv som gömt dem. Det är inte så att jag går och leker gömma banan istället för att gömma nyckel utan en av mina vänner verkligen hatar bananer och när hon kommer gömmer jag de jag har hemma så att hon ska slippa se dem och sedan glömmer jag bort dem. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback