Fredagskväll

Ett glas rött hit och ett glas rött dit, ser jag på facebook. Själv sitter jag med ett glas C-vitaminbrus samtidigt som jag pluggar. Nu är det mörkerflygningsboken som ska gås igenom. Den första halvan av boken ska inte bara gås igenom, tanken verkar vara att den ska lidas igenom men sedan ser det ut att bli lite spännande. Jag har för övrigt provat att dricka vin och plugga samtidigt men det verkade inte vara helt optimalt för inlärningen. 


Kommentarer
Postat av: micke

Förkylning på gång?
Jag sitter faktiskt och läser om datainsamling, där bland annat flygfoto kommer in i bilden. Lite relaterat till ditt, förutom mörkret då :)

2013-01-04 @ 21:03:53
Postat av: Pernilla

Nej jag dricker C-vitamin i alla fall. Jag vet inte varför jag har börjat gilla det så mycket. Jag har druckit det nästan varje dag i några veckor nu. Det känns fint att du också sitter och läser på om saker och ting. Hoppas det går bra för dig!

2013-01-04 @ 21:17:28
Postat av: micke

Håller tummarna för din mörkerflygning också!
Man kanske får tigga åt sig en flygtur någon gång. Under tiden kan du ju kolla in det här fräcka konceptet: http://www.kickstarter.com/projects/launchsynergy/synergy-aircraft-project

2013-01-04 @ 22:45:10
Postat av: Pernilla

Ja, det där var ett coolt plan. Klart att du får följa med. Det är bara roligt att någon vågar flyga med mig.

2013-01-05 @ 11:30:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback