Grattis Simon!

Nu är det stora nyheter på gång. Gullungen Simon kan simma. I somras var han anmäld till en kurs där han skulle få lära sig simma i en tempererad bassäng men det var något fel på den så Simon fick simma i en kall sjö istället. Dessutom var det ruskigt väder så det är klart att man inte kan lära sig då. Nu har han gått en intensivkurs och för några dagar sedan kunde han plötsligt simma på den djupa delen i bassängen.

- Nu måste jag få en bulle när jag kommer hem, konstaterade han.

Simons mamma Annika var här och gjorde två jobb med mig i går. Tyvärr kunde inte Simon följa med. Trots att han bara är 7 år kan jag tänka mig att hänga med honom hela dagar. Han är så rolig och vis. En gång tjatade jag på honom att han skulle sjunga för mig för han har en otroligt vacker röst. Jag frågade flera gånger och till slut svarade han:

- Du måste kunna ta ett nej, jag vill faktiskt inte sjunga.

Det har han helt rätt i, jag måste kunna ta ett nej. Simon gillar att vara med i bloggen, här har jag inte fått nej, så jag lägger ut en grattisbild också. När Annika och jag lunchade kom det fram en annan liten kille till mig vid salladsbordet.

- Kan jag få en smörgås?

- Vill du ha den här? frågade jag och sträckte fram den jag precis brett åt mig själv.

- Nej, det är ju din men du kan bre en till mig med.

På kvällen plåtade jag hockey och innan matchen skulle jag ta en bild från isen. Personerna som jag skulle fotografera envisades med att jag skulle gå ut på isen samtidigt som ismaskinerna körde runt. Det kändes som att jag hade Bambiben men jag lyckades hålla mig på fötterna. Jag säger som Simon om den insatsen. ”Nu måste jag få en bulle.”
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback