Fyra reportage

Jag har fått fyra tidningar med posten så nu har jag att läsa. Jag har med ett reportage i varje. Det första reportaget handlar om My som troligen blev dålig av en kebab. Hon blev så dålig att hon knappt kunde röra sig. En positiv sak som sjukdomstiden förde med sig var att hon började träna boxning igen. Hon lyckades till och med ta SM-guld och det är ju positivt.

 

Ett annat reportage handlar om två tjejer som är bästisar. Även deras mammor är väldigt goda vänner. Alla känner sig tacksamma över att ha träffat varandra och det är ju också positivt och bra.

 

Det tredje reportaget handlar om lilla mirakelbäbisen som föddes precis innan bilen voltade då de var på väg till BB. Alla mår nu bra och är glada.

 

Det fjärde reportaget handlar om en tjej som blivit rånad av tre maskerade män. Mer än 20 år efter det hörde en av rånarna av sig och ville medla. Rånaren ville gottgöra henne ekonomiskt så han räknade bland annat ut hur länge hon varit sjukskriven. Han hade åkt runt och föreläst om hur man kan bryta sig loss från missbruk och kriminalitet och en del av de pengarna skulle hon få. Hon fick även en kurs i sorgebearbetning och ett jobb i hans firma. Nu är de två goda vänner.

 

Killen som sitter i fängelse och som brukar ringa till mig vill förhoppningsvis bryta sig loss från kriminaliteten han med.

- Nu räcker det väl ändå för dig? Nu har du väl suttit färdigt i finkan?

- Ja, kommer jag på tanken att göra någonting mer ska jag hugga händerna av mig. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback