Jobb och födelsedagar

Det var finbesök från Sundsvall här i går. Annika kom och gjorde två jobb med mig. Ett handlade om en före detta uteliggare som nu fått barn och är lyckligare än någonsin. Den före detta uteliggaren har sagt åt sina vänner att de inte får gå närmare barnvagnen än 30 meter om de är fulla eller påtända så de brukar stå på avstånd och vinka.

 

Dagens jobb var att plåta en kvinna på arbetsförmedlingen. Bilderna är skickade och jag är istället redo att gå på kalas för min bror fyller år. Det är bara det att han inte alls vill att jag ska komma dit. Jag har ringt flera gånger och försökt övertala honom att införskaffa en tårta men han verkar vägra. Han säger att han istället tänker komma hem till mig i morgon då det är min tur att fylla.

 

Jag känner egentligen inte heller för att fira men min kompis Annelie påstår att hon redan har köpt en jättebra present till mig så jag måste fixa någonting bara för henne. Jag har därför gjort ett facebookeventet är som jag döpt till Dundersuccéfödelsedagsparty! Nu är det i och för sig bara Annelie som är bjuden och hon jobbar så hon har inte svarat om hon ska komma än så vi får se hur det blir med den där succén. 


Kommentarer
Postat av: Annelie

Med den höga fart och den fina höjd vi kommer att hålla detta party i så är succén given! :)

2014-01-16 @ 19:48:42
Postat av: Pernilla

Precis. Härligt att du kommer. Det skulle ha blivit lite ensamt annars. :-)

2014-01-16 @ 20:45:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback