Monchichi och Annika

En hel monchichifamilj flyttade in till min bror när jag matade katterna i dag. Han brukar inte gilla att jag kommer med en massa leksaker och gosedjur hela tiden så det gäller att fylla upp huset medan han är på resa. I morgon ska jag också dit och då det är mycket möjligt att ett gäng dockor följer med.

 

I går var jag i Sundsvall och gjorde ett jobb som delvis handlade om den mest extrema sekt jag någonsin hört talas om. Det är obegripligt att så många kan bli så tokiga samtidigt. Jag lägger ut en länk till reportaget när det publiceras.

 

Jobbet gjorde jag tillsammans med Annika som nyligen fick fina ord på Nyhetsmorgon tv4. Det var pappan till Johanna Sällström som uttalade sig. Han sa att om inte dottern varit offentlig skulle han ha sluppit den offentliga värden när hon tog sitt liv.

– De första veckorna ringde tidningarna helt hysteriskt men den enda som lyckades bryta igenom var Annika Sohlander som jobbde åt Aftonbladet. Och hon var, det måste jag säga, en jättebra person att prata med. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback